• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

2 nasiona z gieta

Wyszukiwarka Forumowa:

Faith

Member
Buchów
0
Jo :spalony:

Przedwczoraj wziąłem od kumpla gieta i znalazłem w nim dwa nasiona. Bez chwili namysłu do chusteczek i jazda, wykiełkowały. Teraz tylko pytanie jak się z tym obchodzić? Prawdopodobnie jest to bardziej outdoor, lecz nie jestem w stanie tego sprawdzić. Jako, że traktuję to bardziej jako eksperyment proszę was o jakieś rady, a nuż może coś ciekawego wyskoczy.

Polecacie jakieś uniwersalne (jako, że chu*a wie co to za odmiana itp.) środki które mogę w sklepie kupić? Jeśli tu wyjdzie spod ziemi to tak czy tak wyląduje na polu, tylko wpierw niech wyjdze :harvest:

btw. Darujcie sobie hejt bo wiem, że są tutaj tacy ^^ A pesymistów to już z góry żegnam :D

Jalapeno

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli jesteś tak obeznany, że jest tu dużo hejterów to powinieneś znać odpowiedzi na swoje pytania <lol>
p.s. To nie jest hejt <joint>

Zjarany Jarek

Well-known member
Buchów
0
Na outa już za późno. poza tym wszystkie rośliny out to rośliny nadające się do uprawy in :). Przede wszystkim powiedz jakie warunki masz w domu. nie masz przypału, masz miejsce na boxa, masz sprzęt?

Faith

Member
Buchów
0
Nie mam przypału w domu, mam miejsce, mam box'a, ale niestety jest on zajęty i nie wejdzie mi tam jeszcze dwie rośliny, dlatego pomyślałem, że może jakimś cudem na out da radę. Jako, że na out się w ogóle nie znam to myślałem, że coś doradzicie jeśli w ogóle można coś doradzić ^^

Zjarany Jarek

Well-known member
Buchów
0
Powiększenie boxa / szklarnia(greenhouse) / parapet
jeśli chcesz żeby roślinki były małe to użyj małych doniczek(4,5l) i od kiełka 12/12

D

delete

Guest
Napisałeś w nieodpowiednim miejscu. Mało ambitny temat jak na ten dział ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół