• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

2 wr , 2 ak47 , 2 bb pomoc w uprawie :)

Wyszukiwarka Forumowa:

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Witam ,
Jest to moj 1 out ,jestem kompletnie zielony ,oceny z***ki itd bardzo mile widziane zaczynamy ;
ak47 (nr 1)

po fimie

AK47 (nr 2)

white russian(nr 1)

white russian (nr 2)

blueberryxmazzar(nr 1)

niestety wyszla za***eczka i nie zrobilem zdj 2 :spalony: za tydzien bedzie up

pasta do zebow i herbata <rotfl>

Panienki razem

Czekam na komenty ,propozycje do mozna dodac ,co usunac ,jakie nawozy dokupic ,czy trening wyszedl pomyslnie no i ile bedzie siuwexu do palenia:zjarany:
Z BUCHEM ZA TYDZIEN UP!

polskigrower

Member
Buchów
0
Bardzo ładne rośliny, przytrzymać tylko je jeszcze z 2-4 tygodnie i będzie ładny plon

Pozdrawiam Tomek :spalony:

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Bardzo ładne rośliny, przytrzymać tylko je jeszcze z 2-4 tygodnie i będzie ładny plon

Pozdrawiam Tomek :spalony:

Czy my widzimy te same planty ? Człowieku czy Ty wiesz co piszesz ?
Jak z tych 3 karłowatych krzaków można zebrać ładny plon ?

Na przyszłość życzę Ci również takich bardzo ładnych roślin i takiego ładnego plonu !

H4XOR1

Active member
Buchów
0
ile one maja dni kolego ? :smokee:
Najstarsze white russian bez treningu okolo 60 dni w ziemi

ak47 okolo 54 dni w ziemi ,tylko 1 zostal poddany treningowi fim

blueberryxmazar najmlodsze 45 dni w ziemi ,obydwa poddane lst+fim

Pestki zamawiane wszystkie z f2seeds.pl
Tak jak pisalem napoczatku ,jestem kompletnie zielony ,chce podlapac doswiadczenia a nie hejtu i flamowania ,prosze bez zbednego pie****enia pisac co poprawic i zmienic
Z BUCHEM!

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Przepraszam osobe ktora zacytowalem ,chodzilo mi o tego 2 co sie ura ze male krzaki ,chce porady nie darcia ryja.
Buszek

---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Do ziemi poszly dzis jeszcze :
1xHimalaya blue diesel af fem od ekipy f2seeds
2xblackberry af fem takze f2seeds
oraz gratis 2xeuforia af reg ,jednak te na weg beda pod lampa ,pewnie wczesniej wrzuce fotki z boxa :zjarany:

polskigrower

Member
Buchów
0
Czy my widzimy te same planty ? Człowieku czy Ty wiesz co piszesz ?
Jak z tych 3 karłowatych krzaków można zebrać ładny plon ?

Na przyszłość życzę Ci również takich bardzo ładnych roślin i takiego ładnego plonu !

wariacie, to są automaty, więc ładny plon jak na automata, a każdy wie że outdoory są dużo większe i dają więcej suszu <peace>

jacko

Well-known member
Buchów
0
czemu robisz fim'a na kwitnącej roślinie? a tak pozatym automaty nielubią fima stresują się bardzo i wolno rosną, jak wiadomo automaty długo nie rosną :D to taka mała rozkminka, Pozdrawiam:spalony:

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Moc pojdzie w boczne partie topow ,roslinky dojda za jakis miesiac wiec maja jeszcze duzo czasu aby nabrac mocy i wielkosci :spalony:

---------- Aktualizacja posta 14:16 ---------- Czas poprzedniego posta 13:57 ----------

Zamierzam jeszcze dokupic ;
planton k
asahi sl

Atomowy Klaun

Member
Buchów
0
Ashai sobie lepiej daruj bo ponoc moga sie z hermic jak sie pryska na flow, ja osobicie pryskalem raz czy dwa w poczatkowej fazie, ale tylko daltego ze dostaly straszny wpie**** od mszycy czy innego szajstwa.

H4XOR1

Active member
Buchów
0
W takim razie asahi bd stosowal na te dziewczynki ktore dopiero wskoczyly do doniczek ,planton k tez mam zamiar dokupic :)
Prosze podajcie mi jeszcze jakis 1 dobry nawoz na flo :spalony:
W srode/czwartek prawdopodobnie wrzuce malego upa z foteczkami
Z buszkiem!

---------- Aktualizacja posta 00:30 ---------- Czas poprzedniego posta 00:27 ----------

prosilbym kogos z doswiadczeniem o udzielenie sie w komentarzach co moge zrobic aby moje planty lepiej rosly ,bardzo mi na nich zalezy i chcialbym podlapac troche doswiadczenia bo juz nastepne pestki siedza w ziemi :sunny:

---------- Aktualizacja posta 01:30 ---------- Czas poprzedniego posta 00:30 ----------

Zastanawialem sie nad tymi 2 nawozami
http://allegro.pl/planton-k-nawoz-do-pelargonii-kwiatow-balkonowych-i2435621777.html
i
http://allegro.pl/substral-nawoz-do-pelargonii-burza-kwiatow-1l-i2472026024.html

prosze ,doradzcie mi cos <lol>

---------- Aktualizacja posta 18-07-2012 00:31 ---------- Czas poprzedniego posta 17-07-2012 01:30 ----------

Dzisiaj odbylem wycieczke do obi ,niestety nie zastalem tam asahi sl zamiast tego kupilem Substral burza kwiatow (npk10+30+20)
do tego cos na walke z plesnia topsin m500sc ,zamierzam jeszcze dokupic dolomit ale to jak ***e sie od roboty :sunny:
z buchem!

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Witam ,
Niestety mialem troche wiecej pracy niz przewidzialem przez co dopiero teraz wrzucam upa ;
WHITE RUSSIAN NR 1

WR NR 2

AK47 NR 1

AK47 NR 2

BLUEBERRYXMAZAR NR 1

BLUEBERRYXMAZAR NR 2

Tutaj foteczki z boxa :spalony:

Od lewej euforia af reg ,blue himalaya diesel af fem ,blackberry af fem ,euforia af reg :smokee:
caly boxik

lampa hps 250 w ,wymiary boxa 150x50x70
TERAZ BYLE DO :harvest:
Z BUCHEM!

---------- Aktualizacja posta 22:09 ---------- Czas poprzedniego posta 12:02 ----------

Widze ze moj temat nie cieszy sie jakos szczegolna popularnoscia jednak bardzo mi zalezy nawet na samych ocenach ,licze ze w najblizszym czasie zaczniecie komentowac ,z***owac czy cokolwiek innego a i mam jedno pytanko jak oceniacie ile g moge z tego wyciagnac ?

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
jest elegancko nie ma co sie produkowac wszystko idzie w dobrzm kierunku
z fartem do konca

P

Phineash

Guest
To ze nikt nie pisze nie znaczy ze temat nie jest obserwowany , ja dla przykładu twoj temat czesto odwiedezam <lol>. Przed formatem mialem nawet w ulubionych xD. No ale lepiej nie mowic nic , niz pier***ic głupoty od rzeczy :p.
Co do oceny, sam jestem poczatkujacy i mam 5 panien , ale twoje krzaczki prezentuja sie lepiej od moich ;).
Co tu duzo mowic , na moje niestety niewprawione oko idzie Ci dobrze :D i nieprzejmuj sie ze nikt nie pisze , bo wydaje mi sie ze jezeli nic nie mowia to jest dobrze ;).

Oby tak dalej :spalony:

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Milo uslyszec kilka przyjemnych slow od braci growerow :smokee:
Niestety 2 z 6 krzakow (white russian i blueberryxmazar) sa malutkie jednak dobre i te pare gietow z obu :) Licze bardzo na panienki z 2 tury
plus pytanko czy ten nawoz ; http://allegro.pl/substral-magiczna-sila-burza-kwiatow-balkonowe-i2518071683.html jest odpowiedni do krzaczkow na flo ?
npk 10+30+20
Posiadam jeszcze taki http://allegro.pl/super-nawoz-krystaliczny-floreo-do-pelargonii-250g-i2503940628.html i nie wiem ktory z tych 2 uzywac :sunny:
+ standardowe pytanie ; ile gietow mi z tego wyjdzie ? :spalony:
Z BUCHEM!

NewHope

Well-known member
Buchów
0
Ja bym Ci doradzil opuscic lampe bo sie wyciagaja te maluchy :) . A ile Ci wyjdzie g to ciezko ocenic 30-40 mysle ze max. <peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół