• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

2 wr , 2 ak47 , 2 bb pomoc w uprawie :)

Wyszukiwarka Forumowa:

H4XOR1

Active member
Buchów
0
W tym momencie kwiatki stoja na zewnatrz w wiekszych doniczkach ,temperatura ktora panowala w boxie (upalne dni itd)byla zbyt wysoka raz doszla do 47 stopni ,musze skombinowac jeszcze 3 wiatraki ;1 wdmuchujacy ,2wydmuchajacy i 3 obiegowy
Dzis wrzuce jeszcze zdj panienek w doniczkach <wodna>
z buszkiem

---------- Aktualizacja posta 29-07-2012 21:21 ---------- Czas poprzedniego posta 28-07-2012 13:31 ----------

Ponawiam pytanie ;
Czy lepszy bedzie nawoz Substral burza kwiatow (npk 10+30+20)
czy
Floreo (npk 11+12+19)
Bede bardzoooo wdzieczny za odpowiedz :smokee:
Z buszkiem!

gomez69

Well-known member
Buchów
0
NPK 10-30-20 to prawdopodobnie najlepsze proporcje na końcową faze flo, są opinie że pod koniec najbardziej pęcznieją kwiaty od pk 13-14 i tu prawdopodobnie był by spór zwolenników PK. Wg mnie azot jest potrzebny roślinie do końca, 2 tyg przed ścinką odstawiamy wszystkie nawozy to sam zajdzie z rośliny. Lejąc same PK zaczną żółknieć liście bo roślina zacznie z nich ściągać składniki odżywcze potrzebne do produkcji topów, lejąc burze kwiatów dostarczysz jej dokładnie takich składników jakich potrzebuje.

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Dzieki wielkie za odpowiedz ,modlilem sie zeby wkoncu ktos napisal co mam lac :sunny: jutro wrzuce zdj roslin w doniczkach a w przeciagu 5 dni automatow na oucie ; p
Z buszkiem !

---------- Aktualizacja posta 03-08-2012 16:16 ---------- Czas poprzedniego posta 31-07-2012 19:05 ----------

Tak jak obiecywalem wchodzi up :zjarany:
AK47(NR1)

WHITE RUSSIAN(NR1)

WHITE RUSSIAN(NR2)

BLUEBERRYXMAZAR(NR1)

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Bardzo ładne planty, zdrowe, mocne. Najbardziej jestem ciekaw ak47 bo sam mam tą odmiane, napisz koniecznie ile Ci wyszło suchego i z fartem do końca <peace>

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Bardzo ładne planty, zdrowe, mocne. Najbardziej jestem ciekaw ak47 bo sam mam tą odmiane, napisz koniecznie ile Ci wyszło suchego i z fartem do końca

Wszystko bedzie aktualizowane wiec nic sie nie boj :D Ak jest naprawde swietna odmiana na polskie warunki + do tego cena tych pestek mmmmm :D
Za rok rowniez stawiam na akacze ,latwa i przyjemna uprawa do tego mozna sie spodziewac naprawde zadowalajacych plonow :bongo4:
Z buchem!

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Witam ,
Nie bede sie rozpisywal ;
AK47(NR1)

AK47(NR2)

WHITE RUSSIAN (NR1)

WHITE RUSSIAN (NR2)

BLUEBERRYXMAZAR (NR1)

BLUEBERRYXMAZAR(NR2)

Tutaj foteczki panienek z boxa :spalony:

Jeszcze foteczki noname reg

===================================================
Prosze powiedzcie mi czy to jaja

CZEKAM NA KOMENTRY Z***KI ITD !!!!!:zjarany:

---------- Aktualizacja posta 00:38 ---------- Czas poprzedniego posta 00:28 ----------

tutaj jeszcze dodatkowe foto

:spalony::spalony::spalony:

---------- Aktualizacja posta 16-08-2012 21:14 ---------- Czas poprzedniego posta 13-08-2012 00:38 ----------

Maly upik ,prosze powiedzcie mi czy juz powinienem je ciac i czy te topy jeszcze cokolwiek spuchna :)

WHITE RUSSIAN 1

WHITE RUSSIAN 2

AK47 1

BLUEBERRYXMAZAR 1

BLUEBERRYXMAZAR 2

prosze o pomoc i powtarzam pytanie
CZY TOPY JESZCZE SPUCHNA + KIEDY ZACZAC SCINAC?

Ostatnia edycja:

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Daj im jeszcze tydzien ...do 10 dni ..Pięknne planty :yeahh:

Cierpliwość popłaca ;D

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Mozliwe jest ze jeszcze spuchna czy juz nie ma opcji ? ;p
Z fartem ziomus:spalony:

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Napewno spuchną .. tylko musisz wiesz .. powinieneś często je oglądać , żeby niewdała się pleśń .. Jak już tak Ci bardzo zależy , to setnij najbardziej spuchniętą .. a na resztę poczekaj jeszcze tyle ile pisałem .. no chyba że taki plon Ci pasuje ..I teraz pytanie , czy podlewałeś je ripenem ? .. Jeśli nie to nic sie nie stało , jeśli tak to dobrze .. mimo to , teraz lej czystą wode przez ostatnie 10 dni .. Nie używaj juz nawozów .. No i scinka .. Z fartem .. Pozdrawiam :yeahh:

H4XOR1

Active member
Buchów
0
Okej dzieki za pomoc ,moglby udzielic sie ktos z doswiadczeniem czy warto czekac jeszcze z tymi plantami zanim plesn je wpie****i ;p

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
No ziomal i jak tam z tymi plantami ? Napisz ile Ci wyszło suchego, jak moc poszczególnych odmian itp. yo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół