- Buchów
- 0
Witam wszystkich w nowej fotorelacji. Tym razem zrezygnowałem z automatów i zakupiłem sezonówki feminizowane Skunk #1. Jeśli chodzi o setup to zastanawiałem się nad przejściem na bio, ale koniec końców postanowiłem poprowadzić następną uprawę w identyczny sposób z tym samym sprzętem i taką samą ziemią i nawozami, bo jednak jakieś doświadczenie zebrałem i już mniej więcej wiem jak to idzie na tym sprzęcie... Również nie chciałem pakować różnych odmian do środka...choć teraz sam się zastanawiam dlaczego...:zombi: Chyba chodziło mi najbadziej o zakończenie uprawy w jednym momencie sam już nie wiem trochę załuję tej decyzji. A więc tak to wygląda:
Z powodu tego, że box ma tylko 160cm wysokości zdecydowałem się na SCROG, nie wiem czy uda mi się to ogarnąć ale chce się bawić uprawą próbować nowych rzeczy dlatego zaryzykuję i zobaczymy jak to wyjdzie. I tutaj mam pytanie do ludzi którzy już uprawiali tą metodą.Czy tak istotne jest robienie oddzielnych ramek z siatką czy pal licho i robić jedną dużą ?
Rośliny 4x Skunk #1 Sensi Seeds (White Label)
Lampa Weg: Elektrox Super Grow MH 250W Kwitnienie: Elektrox Super Bloom HPS 250W
Wentylacja Wentylator kanałowy 145/187mł/h oraz filtr węglowy Eco-Line, 160-240mł/h. Wentylator mieszający
Donice 9l
Dziewczyny mają 7 dni
Pozdrawiam wszystkich growerów !
Z powodu tego, że box ma tylko 160cm wysokości zdecydowałem się na SCROG, nie wiem czy uda mi się to ogarnąć ale chce się bawić uprawą próbować nowych rzeczy dlatego zaryzykuję i zobaczymy jak to wyjdzie. I tutaj mam pytanie do ludzi którzy już uprawiali tą metodą.Czy tak istotne jest robienie oddzielnych ramek z siatką czy pal licho i robić jedną dużą ?
Rośliny 4x Skunk #1 Sensi Seeds (White Label)
Lampa Weg: Elektrox Super Grow MH 250W Kwitnienie: Elektrox Super Bloom HPS 250W
Wentylacja Wentylator kanałowy 145/187mł/h oraz filtr węglowy Eco-Line, 160-240mł/h. Wentylator mieszający
Donice 9l
Dziewczyny mają 7 dni

Pozdrawiam wszystkich growerów !