nasiona marihuany

2Fast 2Furious policeman

Wyszukiwarka Forumowa:
S

semalyse

Guest
Cała historia zaczyna się na pobliskim skateparku znajdującym się obok mojej szkoły.
Wpadliśmy na pomysł że pujdziemy tam po szkole i zdymamy pare szkieł
Tak się też stało_Oczywiście po pewnym czase dorwała nas gastrofaza którą musieliśmy jak najszybciej zaspokoić.Wyrwaliśmy do sklepu w celu zakupu 1 bułki (bo na tyle było nas stać..;]).Weszliśmy do sklepu,kupiliśmy i wyszliśmy usiedliśmy na barierkach na przeciwko sklepu za którymi znajdował sie parkink.Zujemy,żyjemy i na to wpada kumpel i do nas z textem że ładnie sie zagrzaliśmy......chwila ciszy i wyskakuje"ej pały jadą"no to my na to "no to h** z tym"...zujemy dalej.Na to ziomek"ale oni jadą tutaj".Pochwili usłyszeliśmy trzask drzwi i 2 zasranych niebieskich psikuta** wyszło z gabaryny i idą w naszą strone...(schiza,schiza) no to szybkim krokiem w tunel obok który prowadził na osiedle i dzida sprintem.Obracamy sie do tyłu by stestować sytuacje a jeden z psów złapał ziomka który dołączył do nas pod sklepem (one nie palił) i pies do niego"zawołaj ich!!".Nam już sie dopalacz włączył w zadku i zapier*** przez boisko obok naszej szkoły w której właśnie sie skończyła wywiadówka i wszyscy rodzice i nauczyciele wychodzili ze szkoły a my pociskamy we dwóch na palecie a za nami niebieski suki**** :farao:
.zapieprzamy przez osiedle wybiegamy z drugiej strony a tu gabaryna na sygnale nam zajeżdża droge.To pobiegliśmy między bloki i skitraliśmy sie pod balkonem.Kumpel zeschizowany wyciąga końcówke bułki i ją dokancza jeść"Słuchaj gonią nas" na to jeszcze słychać w tle syreny policyjne.Spieprzyliśmy do pobliskiego baru i sie bunkrujemy.Uświadomliśmy sobie, że wysłali za nami patrole .Pobiegliśmy na boisko na takim strasznym zadupiu wyrzuciliśmy po drodze wszystkie lufki,....
Na to kumpel ja zadzwonie i sie dowiem co sie na osiedlu dzieje.....
dzwoni....pogadał pogadał..kończy rozmowe i do mnie "wiesz co ??Ci pałkarze przyjechali tam bo jakaś babka zadzwoniła po nich bo dzicieaki gałęzie łamały i jak zaczeliśmy uciekać to myślelili że to my byliśmy.:D"...... :bball:

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Lol hehe dobre zakończenie .. nie ma to jak shizka po buszku :queen:
A najlepiej mi się podobało to (śmiałem z 5 minut)

Kumpel zeschizowany wyciąga końcówke bułki i ją dokancza jeść"Słuchaj gonią nas"

Hahah on powiedział "słuchaj gonią nas"? hahaha już po tak długim pościgu się zorientował? :D

P

Poryciuch

Guest
jaracz napisał:
Lol hehe dobre zakończenie .. nie ma to jak shizka po buszku :queen:

Kumpel zeschizowany wyciąga końcówke bułki i ją dokancza jeść"Słuchaj gonią nas"

Hahah on powiedział "słuchaj gonią nas"? hahaha już po tak długim pościgu się zorientował? :D

takom banie przyjmuja 13 latki :/

szkoda gadac ..........

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Poryciuch napisał:
jaracz napisał/a:
Lol hehe dobre zakończenie .. nie ma to jak shizka po buszku

Cytat:

Hahah on powiedział "słuchaj gonią nas"? hahaha już po tak długim pościgu się zorientował?

szkoda gadac ..........
odezwal sie 14 latek buhehehehe :pr: :pr: :pr:

Mr. Cannabiz

Banned
Buchów
0
durielek napisał:
Poryciuch napisał:
jaracz napisał/a:

Cytat:

Hahah on powiedział "słuchaj gonią nas"? hahaha już po tak długim pościgu się zorientował?

szkoda gadac ..........
odezwal sie 14 latek buhehehehe :pr: :pr: :pr:

:D Powiedzial 15 latek :D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ssij jądra. durielek, ma 20. A pozatym masz coś przeciwko 15 latkom cipko ?

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mr. Cannabiz napisał:
durielek napisał/a:
Poryciuch napisał/a:
jaracz napisał/a:

Cytat:

szkoda gadac ..........
odezwal sie 14 latek buhehehehe
buhehehe . niewiem jak ciebie Mr. Cannabiz, ale kolega Poryciuch, zdeka mnie wkuza bo zarejestrowal sie na forum i napisal swoja denna historyjke i jeszcze beszta ludzi ze mu zwrucili uwage za ortografie!!a teraz co robi?? sam wszystkich beszta!koles mnie poprostu irytuje...!!a ty Mr. Cannabiz, moze masz 40 lat i jestes zulkiem z pod bloku co "siarkofruty" saczy?? :thumleft:
jak dla mnie to niewazne az tak ile kto ma lat o ile pisze madrze!Poryciuch, moze miec 25lat ale do madrych napewno nie nalezy...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół