• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

2nd register 9 SATIVEK! i trochę Automatów!

Wyszukiwarka Forumowa:

register

Well-known member
Buchów
0
Witam ponownie, to już 2 out. W tym roku odmiany to;
Sativki;
2x DP
2x Passion
1x Purple Maroc
2x Shaman
1x FD
i 1 GF
Automaty;
Black Master
Big bud
AK47
WR
i nie wiem co tam jeszcze siedzi :spalony:

Fotorelacja z tamtego roku.
https://www.forum.haszysz.com/1-out-register-t41120p5.html

Co do nawozów, narazie skromnie Planton K Biohumus, Dolomit.
Za kilka dni pójdzie pierwszy oprysk od pleśni głównie chodzi o rośliny które mają już trochę zbite topki.

Automyty daawno temu

kilka tygodni później

Shaman z przed kilku tygodni

Teraz foty z dziś :spalony:

Automaty

Big Bud

Black Master Dziś jeden został ścięty (ten na zdjęciu niżej) wyszło 25g mokrego bez 2 topków które spaliliśmy wczesniej <joint>

Shamany (wykiełkowały 23maja)

FD (wykiełkował 6 lipca)

Passion

I tutaj są (patrząc od lewej) Passion Grejfrut DP i Purple Maroc (wykiełkował 6 lipca)

i na koniec topek najladniejszego BM

Zapraszam do oglądania!:spalony:
Dorzucam fotkę z obranego już Black Mastera, myślę że z 7g będzie z tego jak wyschnie, tu jest 23g mokrego.

Ostatnia edycja:

F.E.A.R

Well-known member
Buchów
0
ale to piękne ... ile mają automaty? tylko tymi nawozami je lałes czy cos wiecej ?

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
no ładnie naprawde mi sie wszystko podoba i fotorela z poprzedniego roku tez superale to ze kiełkowane 6 lipca to pewnie pomyłka bo nie mozliwe pewnie myslałes o czerwcu ten twój pm powiedzmy z 06.06 jest jak mój który od połowy maja tylko ze po toppingu i problemy z robactwem zrobiły swoje. automaty piekne moze z nich samych cwiare zetniesz dobrze ci idzie oby tak dalej i oczy ze zdumienia przemywam ze wszystkona samym planton k no i oczywiscie dolomicie nie piszac o wegu biohumusku
pozdro i z kosa sie nie spiesz i nie tnij zadnych sampli bo to najgorszy bład:harvest:

G

Gość

Guest
Witaj mam pytanie ile litrów mają te doniczki od automatów?

register

Well-known member
Buchów
0
Doniczki 4/5l wydaje mi się że 5l max 6l to idealna pojemność dla automatów. Jeden krzak tam siedzi w 3l bodajże i też ładnie urósł :D

Co do 6 lipca to pomyłka, oczywiście chodziło o czerwiec.

Automaty wysadzane były na koniec kwietnia coś około 20 i kilka na początku maja. Co do nawozów to tydzien przed kwitnięciem dostały raz trochę biohumusa kilka dni po pokazaniu trichomów dostały już planton K, od poczatku dawkowanie pół łyżki, teraz już sypie po 1.5/2 łyżki na 2.5l wody i przeważnie to tak że jedno podlanie z nawozem po kilku dniach bez i tak w kółko.

Dziś jade oprysk na pleśń im zrobić, może wrzuce jakieś świeże foto.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Suchy materiał po Plantonie smakuje jak muchozol :freak:
Odstaw nawozy min 2 tyg przed ścinką.
Powodzenia

register

Well-known member
Buchów
0
Dziś podczas podróży na spota była taka burza że 50m ode mnie drzewo się złamało, ciężko było iść ale warto było bo 5 sativek pokazało płeć z czego jestem bardzo zadowolony, zdjęcia wrzucę zapewne w weekend.

Jeden malutki automat się złamał i zaczął pleśnieć więc go ściąłem.
Te większe automaty mają się dobrze 3 zaczynają zmieniać kolor na fiolet z czego 2 to Big Bud i 1 Black master. Fioletowieją głównie liście, topy delikatnie.

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:

register

Well-known member
Buchów
0
Wszystko ładnie pięknie :spalony:
Kilka sativek przeniesionych, 2 automaty scięte.
Co do smoke reporta to kiedyś go jeszcze napisze :D Trzeba dobry curring zrobić.

Oto korzeń w 3l wiaderku <lol>

Tutaj 2 scięte krzaki

A tu DP GF Maroc Passion

I tutaj po lewej BM po prawej Bigbud
Jak myślicie ile wyjdzie?<rotfl>

Pozdrawiam

D

delete

Guest
Świetne automaty kolego!
Ciekawe zdjęcie z 3L donicą. Powodzenia w dalszej części uprawy.
Smacznego :bongo4:

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
ale słodkie grubasy dobrze ci to wszystko idzie oby tak dalej ładnie trymowane a z odpadków cos planujesz jakis hash moze
buszek za te potworki a ten korzeń tez dziwny czesciej mozna było sie spotkac z przerastaniem wielu korzeni a u ciebie wyglada jak by to jeden <palowy> kozen wylazł a dalej jak widac

register

Well-known member
Buchów
0
Smieszna sprawa okazalo sie z ten big bud to naprawde bigberry i dlatego te suki tak w fiolet wchodza :p.Macie tu 2 foty macro całkiem nie najgorsze ;D
A co do odpadków to kumplowi się nie chciało nic z tym robić, może z reszty automatów sie dozbiera i jakas konkretna makumba bedzie :D
BigBerry

Black Master

:freak:

Palenie już ładnie wyschło razem wyszło jakieś 26/28g oczywiście nie licząc całkiem ładnych 3 topków Big berry które trochę zaczęły pleśnieć i trzeba było je ściąć wcześniej.

---------- Aktualizacja posta 25-07-2012 20:32 ---------- Czas poprzedniego posta 24-07-2012 13:10 ----------

Dziś kolejne 2 krzaki poszły pod ścinkę miały być trzy ale jeden jest tak piękny że chcę go trzymać jak najdłużej (do samego wyjazdu):jaraczz:
Ogólnie to ścięte zostały 2 krzaki po bokach Big berry i prawdopodobnie WR

Wyszło prawie 100g mokrego palonka topki całkiem ładnie zbite:spalony:

Pozdrawiam<peace>

---------- Aktualizacja posta 30-07-2012 21:36 ---------- Czas poprzedniego posta 25-07-2012 20:32 ----------

Witam! Na spocie nie bylo mnie od srody co niestety widac :zombi:. Wiadra nie daly rady w takiej temperaturze. 3 krzaczki bardzo ciezko wytrzymaly ta susze.
Reszta raczej bez problemow. Zaczelem podlewac te krzaki ogromna iloscia wody na te najbardziej przesuszone poszlo okolo 18l wody. Te bardziej zdrowe dostaly okolo 6l. Zapie****alem w tym sloncu i tych robakach ale dalo rade. Zeszlo mi sie 3.5h ale efekty ciesza:spalony:. Planuje jeszcze jutro i srode sie przejechac i podlac mam nadzieje ze nie odbije sie to zbyt mocno. Teraz czas na fotki

Zaczynam od tych najbardziej wysuszonych. Shaman Durban i Shaman

Dalej Passion P.Maroc i GREJFRRRRUT

Tutaj Passion

Durban i Frisian Dew

i automacik do scinki jutro

i jeszcze jakis automacik

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Pierwszy BM za wcześnie ścięty. Wydaję mi się że tego drugiego i pierwszą BB też można było ciut dłużej potrzymać. Na pełnosezonówki ciut za małe donice. Poza tym ładnie, smacznego :)

register

Well-known member
Buchów
0
Automaty zasadzone były tylko po to żeby było co palić na wyjazd:spalony:
i spełniły swoje zadanie na 2 tyg(i MHHF<joint>) 40g starczyło dla 4 osób<wodna>
Zostały 3 autmaty które będą trzymane aż pleśń ich nie zeżre.

AK47 i Deasel R

NL af najpóźniejszy

Szaman po lewej dalej FD DP i Passion

FD

Passion

Tutaj również szaman pierwszy od lewej reszty nie pamiętam kolejności:jaraczz: ale jakieś DP Maroc Passion i nie wiem co tam jeszcze może siedzieć

Fota krzaka z pestki od Zielonejmasy niestety facet (zdj sprzed prawie miesiąca)

I na koniec fioletowa łodyga jednego z krzaka wiecie czego to niedobory?:jaraczz:

Pozdro:spalony:

egze

Well-known member
Buchów
5
Yo fajnie lecisz , plant z fioletową łodygą ma zapewne niedobór fosforu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół