akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

2nd register 9 SATIVEK! i trochę Automatów!

Wyszukiwarka Forumowa:

dexter007

Active member
Buchów
0
Co wy pie****icie jaki niedobór fosforu... Poprostu plant bedzie purpurowy a druga sprawa ze ostatnimi czasy w nocy bylo zimno tak ze ta lodyga jest wlasnie z niskich temp. lub wlasnie taka odmiana POZDRO bez przypalu:spalony:

G

Gość

Guest
Co wy pie****icie jaki niedobór fosforu... Poprostu plant bedzie purpurowy a druga sprawa ze ostatnimi czasy w nocy bylo zimno tak ze ta lodyga jest wlasnie z niskich temp. lub wlasnie taka odmiana POZDRO bez przypalu:spalony:
Mylisz się kolego, właśnie niedobór fosforu objawia się występowaniem czerwonej łodygi<coolpalacz>

H

HULK

Guest
niezłe bobsy man:D może wkopał byś wiadra i ponaginał trochę panny?? Co ty na to??
Jaki wyszedł wynik z automatów i ile ich łącznie miałeś??
pozdro

monikaIkulfon

Well-known member
Buchów
0
Ja podlewam co 4dni 100% nawozami NPK i PK oraz power zyme i łodygi też robią się czerwone, odmiany mam purpurowe. Nie wszystkie jednak zmieniają kolor podają że 50% ale musi tu zadziałać spadek temperatury.. jaki ostatnio nawet był. Pozdrawiam
Mogę się mylić, pisze z własnego doświadczenia.

register

Well-known member
Buchów
0
Co do mocy automatów to palenie jest mocne. 1g na 6 z bonga i każdy spizgany jak bąk:lol3: Ogólnie to faza dużo się nie różniła poza jednym krzakiem który był trzymany do ostatnich dni przed wyjazdem, jakiś tydzień dłużej od reszty. Lufka na głowe i było całkiem nieźle.

Automatów ściętych przed wyjazdem było 6 sztuk a zbiory wahały się od 8/17g.

Co do naginania to po prostu nie chce mi się. A co do wiader jest tam tak wszystko zarośnięte że i tak ich nie widać.

Dziś może będę na spocie to zrobie foty.

Pozdro!<peace>

---------- Aktualizacja posta 22-08-2012 20:45 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 12:27 ----------

Było ciemno, szybki up ze zdj w nocy.

Narazie najlepiej wyglądają passiony za nim jest FrisianDew co mnie dziwi.

Tu nowe nawozy po pierwszym dawkowaniu w 2l butelkach delikatnie roślinki się popaliły na szczęście tylko liście wiatrakowe.

Pozdrawiam!:freak:

piter666

Well-known member
Buchów
0
nie wiem czy doszedles juz do tego czy nie, bo szczerze mowiac nie bardzo chce mi sie czytac
ale w tabeli niedoborow podaja ze czerwona lodyga - leczenie npk+mg czyli ***nij jakims florovitem chociazby i dolomitem(lepiej wapno granulowane)
pozdro

register

Well-known member
Buchów
0
Wpadłem do kumpli i o to co oni u siebie mają;
Szamany;

PaxGF

I tutaj kto mi powie co sie dzieje z tym krzakiem?

Pozdrawiam:jaraczz:

D

delete

Guest
Wygląda jakby mu azotu brakowało. Koniecznie daj jakąś azofoskę, biohumus albo jakikolwiek nawóz na weg.

tony44

Well-known member
Buchów
0
ja sie za wiele wypowiadac nie moge ale jak widze szamany sa w wiadrach bodajze10l i tego PaxGF to jakos wydaje mi sie ze malo miejsca maja... z fartem :)

register

Well-known member
Buchów
0
Powiem tylko że jest spoko :spalony:
Rośliny dostały pierwszy oprysk od pleśni Teldorem,
W ch*j pająków na krzakach i wszędzie dookoła, ale przynajmniej nie ma komarów.
Frisan Dew wchodzi w fiolet z czego się bardzo ciesze<rotfl>

I tutaj reszta krzaków ogólnie najładniej kwitnie Passion później FD i Grejfrut i oczywiście szamany zawsze spoko :D
Te krzaki które zaczęły kwitnąć najpóźniej to 2DP i jeden krzak który możliwe ze jest passionem :D Ciekawe co z nich wyjdzie ale na razie zostaje tylko czekać.

Dużo fot, ogólnie jest ładnie, jak macie cos fajnego na pająki to dajcie znać :D
Pozdrawiam!:mrgreen:

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
Pająki są pozytecznie wiec zostaw je nic ci nie zrobią ani twoim plantom :p
A propo to ładnie lecisz oby z fartem do konca i lap buszka ;):spalony:

F.E.A.R

Well-known member
Buchów
0
wyk***iste pheno na tym frisian, ale ogólnie plantciki spoko <peace>

register

Well-known member
Buchów
0
Szybki up. Zdj sprzed 2dni.

Jakaś sativka ciekawe czy bedzie w ogole co palic<rotfl>

Szaman

( ten w oddali to DP)

Passion

Drugi szaman

DP

FD

Pozdrawiam:spalony:

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół