Na koniec specjalnie dla ciebie wrzucę fotkę z tymi bezcennymi lampami które na wyprzedaży kosztują dokładnie £562.46 GBPOd spodu fotka na lampy
Dalej brak xd

Na koniec specjalnie dla ciebie wrzucę fotkę z tymi bezcennymi lampami które na wyprzedaży kosztują dokładnie £562.46 GBPOd spodu fotka na lampy
Dalej brak xd
Taką jak ja mam cierpliwośc to nie ma porównania misiek.Na koniec specjalnie dla ciebie wrzucę fotkę z tymi bezcennymi lampami które na wyprzedaży kosztują dokładnie £562.46 GBP. Nie proś o foto przed ścinka bo cierpliwości ci brak i będziesz się męczył żyjąc w niewiedzy
![]()
Za 800 PLN jak masz to bierz bo to wyjątkowo dobra cena. Zasmucę cię bo w drodze jest komora fitotronowa i wyjątkowo ubogo wygląda jak na twój gust,ani fioletu ani białego tam nie uświadczysz.Taką jak ja mam cierpliwośc to nie ma porównania misiek.
800zł tak lampa to max![]()
Jak tak o wyprzedażach, nie ważne za ile ważne że sie pali xd
Cena nie gra roli ja mam zboczenie na fioletowy kolor ^^ w połączeniu z białym dla tego musisz namiot zmienic;.
Ja mówiłem o szafie fitotronowej, że fioletu nie uświadczyszja widze fioletu od chu...
https://tanieuprawianie.pl/10699-large_default/lumatek-zeus-1000w-xtreme-31.jpg
To nie mój sklep więc nie ja mam drogo. Wzruszył mnie temat tych lamp stąd sprawdziłem cenę po 5 latach od ich zakupu i nic więcej.Mam
Swoje sklepy, drogo masz![]()
czyli jesteś w domu do maja tak?Z powodów służbowych nie ma mnie po za domem do mają
Sorry za ten burdel słowny ale mam jeden wielki lag w tej dupie wielkiej. Dokładnie nie ma mnie od jakiegoś tygodnia i będę na początku maja. Przed wyjazdem posprawdzany był przelew i było między 6.4-6.7 pH i żaden krzaczor nie nosił znamion zbrodni. Teoretycznie ów osobnik podał CalMag w ilości 5 g litr ale być może za bogato mu się miarką nabrało i zapomniał wyregulować pH. Nie powinno to mieć aż takiego znaczenia gdyż to organika ale być może miało. Poczekam na więcej zdjęć tej rośliny to będziemy myśleć co tam się zadziało o ile źródło będzie w stanie udzielić rzetelnych informacji.czyli jesteś w domu do maja tak?