• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

3 krzaki + jedna przemysłówka?

Wyszukiwarka Forumowa:

PewnaPozycja

New member
Buchów
0
witam serdecznie. wczesniej nigdy nie mialem doczynienia z konopiami więc mam pytanie, ze zdjęćz internetu wywnioskowałem ze jeden krzak ktory rosnie u mnie na podworku jest przemysłówka, brak topów, brak nasion... czyli hermy tak? z 5metrów dalej rosną 3 krzaki ponad 2 metry ma kazdy oczywiscie pestki z palenia. czy cokolwiek z tego bedzie? czy wszystko zostanie 'zjedzone' przez tego jednego krzaka?

moja_mari

Member
Buchów
0
Przemysłówkę wywal czy tam zrób makumbe, nie wiem, może coś klepnie,
ale jak będzie tak rosła koło nich to zapyli Ci panny, o ile już tego nie zrobiła.

Czabalala

Well-known member
Buchów
0
ta przemyslowka to meska napisal ze z palenia sa pestki wiec zostala roslinka zapylona. rosline mozesz przytrzymac aby doszla. z takiego palenia powyciaj pestki i mozesz sadzic na nastepny rok ale musisz pokazac zjecia roslinek wtedy ci wiecej podpowiem

essey

Well-known member
Buchów
0
moge Ci z fusów wywróżyć, wstaw foto... , znajomy ma NN i dopiero pod koniec sierpnia pokazały płeć, od pocztaku wrzesnia kwitna.. wiec daj foto bo marny ze mnie wrózbita :spalony: . pozdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół