nasiona marihuany

3 x AF + 2 x BDS na 1 m2 pomieszcza sie...?!

Wyszukiwarka Forumowa:

snupdog

Well-known member
Buchów
0
Mam zamiar (tzn. juz wykielkowaly) potrzymac na wegu 2 rosliny BDS dopoki nie zetne automatow, czy moj box o pow. 1 m2 wystarczy na taka uprawe...?!

D

DarkMessiah

Guest
Mam zamiar (tzn. juz wykielkowaly) potrzymac na wegu 2 rosliny BDS dopoki nie zetne automatow, czy moj box o pow. 1 m2 wystarczy na taka uprawe...?!

ale ze ty chcesz na vegu trzymac rosliny przez 2-3 miesiace ? Mozesz pewnie ale zrob odpowiedni trening.

snupdog

Well-known member
Buchów
0
o... to to to... wyjales mi to z ust a konkretnie myslalem o LST

snupdog

Well-known member
Buchów
0
looooooo matko... bedzie grubo... k...a boje sie, a jak cos z***ie? chlastania sie nie boje tylko zainfekowania mikrobami, zawsze gdzies menda wlezie.

D

DarkMessiah

Guest
looooooo matko... bedzie grubo... (k...a boje sie, a jak cos z***ie)...

Trzeba bylo najpierw pomyslec zanim sie cos zrobi uzupelnic brakujaca wiedze! Jaki ty masz teraz plan? jakie doniczki ? ML nic trudnego czytaj kombinuj :)

snupdog

Well-known member
Buchów
0
Wlozylem do malych startowych kiedy wykielkowaly, jak dotad swiata jeszcze nie widzialy. Jesli chodzi o donice to moge kupic produkcyjne jakie sa dostepne na rynku lub wykonac kolejne airpoty, hurtownie budowlana mam 200 m od chalupki, a plan jest taki: do roboty i do nauki! A tak powaznie to myslalem ze jak juz zetne automat to zmienie fotoperoid i kwitnienie mam od nowa.

---------- Post Zaktualizowany 20:20 ---------- Data pierwszego postu 20:04 ----------

tak latwo powiedziec pomyslec, poczytac... tylko ze ja musze odnalezc w tym gaszczu informacji to co istotne a wyeliminowac to co zbedne a to juz nie takie proste...ot co :)
Po namysle.
Boxa przy 1 kwitnieniu podziele na 2 czesci, srodowiska az tak zbytnio sie nie roznia a medium maja na wylacznosc. No to juz jakis plan :)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół