• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

31 lipca - macie jeszcze regulary które nie pokazały płci?

Wyszukiwarka Forumowa:

karaska

Well-known member
Buchów
0
31 lipca - macie jeszcze regulary które nie pokazały jeszcze płci?

Marianna

Well-known member
Buchów
0
wszystko zalezy od odmiany , indyjka szybciej pokazuje plec a sativka pozniej.

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
dopiero mamy z 15 godzin slonca wiec teraz okreslaja sie i zaczynaja kwitnac typowe wczesne odmianki, ale wcale to nie jest konieczne, a im pozniej zaczna kwitnac tym beda wieksze topy :D

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
u mnie się jeszcze tylko Durban od DP ociąga

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
2Easy Sativy mam, tydzień temu jeszcze nie określały się. dzisiaj jadę na spota i się zobaczy.

G

Gość

Guest
Ja mam 2 xEasy Sativa FEMI. Wk***iam się, ponieważ krzaki mają UWAGA 3.28 m (Mierzone metrem 29.07.12) Są za***iście rozkrzaczone. Leje Biohumus, planton. chu*a daje, szlag mnie trafia powoli :zjarany:

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja mam 2 xEasy Sativa FEMI. Wk***iam się, ponieważ krzaki mają UWAGA 3.28 m (Mierzone metrem 29.07.12) Są za***iście rozkrzaczone. Leje Biohumus, planton. chu*a daje, szlag mnie trafia powoli :zjarany:

pokaż te potwory :D

bo zaciekawiles wszystkich :D

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0

Ty sie ku**a ciesz :D
Wrzuc fotki, bo sam jestem ciekawy.

G

Gość

Guest
Pokażę gdzieś koło 7 sierpnia, bo teraz nie mogę. TO po 1 a po 2 coś się złego dzieje na mojej miejscówce, zauważyłem ostatnio udeptaną ścieżkę, jakiegoś typa w kapturze, więc mam trochę obawy. Pół biedy jak ktoś to skosi dla siebie, boje się, żeby to nie były pały.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Pokażę gdzieś koło 7 sierpnia, bo teraz nie mogę. TO po 1 a po 2 coś się złego dzieje na mojej miejscówce, zauważyłem ostatnio udeptaną ścieżkę, jakiegoś typa w kapturze, więc mam trochę obawy. Pół biedy jak ktoś to skosi dla siebie, boje się, żeby to nie były pały.

Słabo, u mnie jakiś typ jeździ jeep'em niemal w okół całego mojego spota, ostatnie ślady były 3 metry od krzaków, chyba ich nie widział mam nadzieje, ale ten chu*ek coś tam robi od dawna, często widzę kawałek dalej na wyrzucane stare pieczywo a jak tak blisko spota podjechał pod krzaki podszedlem sprawdzić czy coś tam jest, po przyglądąłem się z bliska a tam flaki jakiegoś zwierza, świeże na bank bo miałem praktycznie to pod nosem a nie czułem nawet żadnego zapachu :/ ... To szybko podziałałem mam nadzieje że sk***iel teraz stoi w krzakach z roz***ani oponami : D i nie może wyruszyć ;]

tak w ogóle to z moich 3 damek i 6x noname tylko jedna pokazała płeć jak narazie i 2 no name ; d

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół