akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

31 lipca - macie jeszcze regulary które nie pokazały płci?

Wyszukiwarka Forumowa:

Monti

Well-known member
Buchów
0
to widziałeś typa czy ścieszke :)?

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
u mnie określiły się tylko automaty wysadzone w maju:smokee:

G

Gość

Guest
Moje automaty tez pokazały płeć jakiś tydzień temu. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że palenie mam na wyczerpaniu :shaking:. Do harvestu AF jakiś 1 miesiąc, a ulicznego shitu na pewno nie będę kupował. :zjarany:

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Moje automaty tez pokazały płeć jakiś tydzień temu. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że palenie mam na wyczerpaniu :shaking:. Do harvestu AF jakiś 1 miesiąc, a ulicznego shitu na pewno nie będę kupował. :zjarany:

Miesiąc detoxu nie zaszkodzi :)

no mamy poczatek sierpnia, czekamy na te 3 i pół metrowe suki.

POKA POKA :freak2:

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Przecież między północną polską a południową, różnica w długości dnia wynosi ponad godzinę. Ta sama odmiana zakwitnie wcześniej na południu.

Więc podawanie info, czy już coś zakwitło, czy jeszcze nie, nie ma sensu, jeżeli nie podajesz długości dnia, jaką aktualnie masz u siebie.

G

Gość

Guest
Mój AMS również nie zaczął jeszcze kwitnąć. Ma 3 miesiące daje mu jeszcze 1-2 tygodnie i powinny pokazywać się białe włoski :bongo4:

karaska

Well-known member
Buchów
0
u mnie na jednym spocie 3 z 4 sztuk dalej nic - pociesza mnie tylko to, że zwykle męskie szybciej się określają więc jeżeli nic nie ma to znaczy, że większa szansa że to będą żeńskie.

W Krakowie jest dzień o 1h dłuższy niż w Gdańsku? Toć to bzdura. Długość dnia nie zależy od szerokości geograficznej.
Różnica jest tylko między Szczecinem a Białymstokiem ale to też taka ta godzina że w Białymstoku słońce zachodzi godzinę wcześniej, ale też godzinę wcześniej wstaje.

Marihuanator

Banned
Buchów
0
W Krakowie jest dzień o 1h dłuższy niż w Gdańsku? Toć to bzdura. Długość dnia nie zależy od szerokości geograficznej.
Różnica jest tylko między Szczecinem a Białymstokiem ale to też taka ta godzina że w Białymstoku słońce zachodzi godzinę wcześniej, ale też godzinę wcześniej wstaje.

A słyszał o czymś takim, jak noc polarna i dzień polarny?
Jeśli tak, to napisz nam, skąd się to bierze.
A jeśli nie, to do podstawówki z powrotem na lekcje geografii zapraszam!
Aha, jeśli chodzi o długość geograficzną, to różnicę (opóźnienie) jednej godziny mamy co 15 stopni. Między Szczecinem a Białymstokiem mamy niecałe 8 stopni, czyli około pół godziny.

Ostatnia edycja:

karaska

Well-known member
Buchów
0
Między Szczecinem a Białymstokiem mamy niecałe 8 stopni, czyli około pół godziny.
40 minut

Polska położona jest między 54 a 49°N i między 14 a 24°E. Rozciągłość południkowa wynosi zatem 5°, tj. 649 km, co powoduje różnice w długości trwania dnia między krańcami północnymi a południowymi Polski. Latem dzień jest dłuższy na wybrzeżu o blisko godzinę, zimą odwrotnie.

Czyli ku**a szybciej zakwitnie na wybrzeżu a nie w Krakowie.

Quortohn

Active member
Buchów
0
Miałem 3 nonamy.
Jeden pokazał płeć ok. tygodnia temu (męski) i jeśli któryś z tych 3 miał być męskim, to się cieszę, że to był właśnie on, bo jakiś marny był.

U drugiego zobaczyłem wczoraj malutkie białe włoski, więc liczę na kobietkę:)

Trzeci (największy i najstarszy) jeszcze nie pokazał płci, ale mój rolniczy instynkt mi podpowiada, że to będzie dziewczynka:)

Monti

Well-known member
Buchów
0
U mnie jak na razie tylko 1 passion pokazał płeć :)

tip

Well-known member
Buchów
0
u mnie cindy top też jeszcze nie kwitną.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół