• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

35m2 przeznaczone pod krzaki

Wyszukiwarka Forumowa:

okulach

Well-known member
Buchów
0
Witam.Mam pomieszczenie w piwnicy 35m2,które chciałbym przeznaczyć na uprawę krzaczków.Czy kwota ok 7tyś zł wystarczy mi na podstawowy sprzęcik potrzebny do hodowli?Jeżeli nie mam żednego okna w tym pomieszczeniu to dam radę zrobić cyrkulacje powietrza?Proszę o jakieś porady.

D

delete

Guest
łoho ho ho ho koko ko ko euro spoko. Z czym do ludziów ;]
Miejsce i kasa to nie wszytko, jeżlei to pierwsza uprawa to zacznij od czegoś mniejszego.
Tyle z mojej strony; powodzenia

G

Guest

Guest
turkuc- spokojnie jak ma ambicje to niech roboi niech zobaczy jakie to łatwe :)
ps; moim skromnym zdaniem lepiej zaczynac od maxa , a jak ma cos w głowie a nie siano to da rade :) zresztą wszystko jest na FORUM :) choc z jednej strony PC box a 35m2 room to napewno jest spora różnica :mrgreen: a tak na boku to 7 kloców powinno starczyc ale pytanie czy ci sie wruci jak niedasz rady :)

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
21,831
Odznaki
2
Kolego, daj sobie spokój z takimi tematami . . .
dlaczego?? a to dlatego że widziałem Twoje dawne poprzednie posty, miałeś jednego marnego plancika a założyłeś 3 tematy z prośba o pomoc bo jakoś Ci za bardzo nie szło . . . wiec mowiąc o 35m2 powiem Ci otwarcie że totalnie nie wiesz o czym wogóle mówisz człowieku

sorry jesli uraziłem ale za dużo już było tematów o tym jak ludzie bez większego doświadczenia fantazjowali na temat wielkich upraw a i zawsze konczyło sie to tylko na fantazjowaniu

a temat wywalam do kosza

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół