• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

3femi, all them bitches got bolls

Wyszukiwarka Forumowa:

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
Jak w temacie, wszystkie trzy krzaki feminizowane od znanych w branzy producentów pestek. Od 17 dni na flo, dotej pory zebralem okolo 30 pestek ze wszystkich plantow, w nich brak pylku, rozwarstwiaja sie na okolo 4 czesci, jakby male kutaski. poza tym widac ze to w zdecydowanej przewadze kobity, biale czupryny i cabixy no ale te nieszczesne jajca. Co z tego bedzie i co robic. Obrywac czy dac spokuj a moze wyj***c to w piz*u i nie marnowac wiecej czasu i pieniedzy? pzdr

---------- Aktualizacja posta 20-07-2012 23:01 ---------- Czas poprzedniego posta 19-07-2012 10:36 ----------

Podbijam, pomoże kto?

-OM-

Well-known member
Buchów
0
zapylone topy dluugo dochodza i nie sa tak oblane zywica.... ja bym to na OUTa wywalil i nowe porzadne sionka zalatwil

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
automaty czy normalne odmiany? jezeli niewiele im zostalo to ja bym probowal poobrywac jaja (wszystkich i tak nie znajdziesz). herma hermie nierowna, wiec moze cos jeszcze z tego byc.

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
Nie sa foto obojetne. Jedna to blacksugar od feemale seeds i dwie diamond girl z greenhous. Wywalenie na out niestety odpada. Wczoraj ***alem kolejne dwa nasionka z bs z dolnych partii, mam nadziejé ze nie odrosná na nowo. Gora jak narazie czysta i kwiaty ciesza oko. Narazie bacznie obserwuje. Z fartem :salut:

-OM-

Well-known member
Buchów
0
a czy przypadkiem te twoje jaja to nie calixy pod kwiatami? daj foty bo dziwne, ze od fs dostales 3/3 pedalow, wrecz malo prawdopodobne, cos mi sie wydaje, ze mylisz cipki z fiutami ;)

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
a czy przypadkiem te twoje jaja to nie calixy pod kwiatami? daj foty bo dziwne, ze od fs dostales 3/3 pedalow, wrecz malo prawdopodobne, cos mi sie wydaje, ze mylisz cipki z fiutami ;)

Widzisz kolego, tez tak myslalem na poczátku. Myslalem nawet zeby tego nie obrywac lecz gdy pod wiekszoscia kwiatow wyraznie widac calixy, juz z bialymi wloskami, tak z tych nasionek po zerwaniu i zgnieceniu palcami byly cztery male preciki jak na zdjeciu ponizej

Ps. czytalem o hermach, moje rosliny pokazuja 90, moze nawet 95 procent cech kobiecych, z tym ze gdzieniegdzie jest jak jest. Nie jest tego wiele, i z grubsza gdzies w dolnych partiach ale boje sie o to ze jak cos przeocze albo niedaj boze przeoczylem to bede mial z dupy palenie. Powiedz jak to jest gdy kwiaty zapyli, piszesz ze dluzej dochodza i mniej zywicy ale czy bedzie to jeszcze mialo jakas wartosc , nie nawet finansowa ale pod wzgledem jakosci. Ja nie mam 15 lat i chcialem sie dobrze przygotowac do grow pod wzgledem technicznym. Inwestycja w sprzet, zestaw od canna i markowe pechy, wiesz jak jest - pierwszy grow zawsze kosztuje najwiecej. Ale jak mam czekac i na sam koniec zebrac bezwartosciowe plony to wole od razu wyrwac chwasty. Jesli chodzi o outdoor to jak pisalem nie da rady. Mieszkam w uk, od 2miesiecy spadla rekordowa ilosc deszczu. Slonca jak kot naplakal dlatego od razu celowalem w indoor. Pozdrawiam
Ps2 Sorry za nieuzywanie aktualnie polskich znakow ale pisze z kompa w pracy.

Ostatnia edycja:

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
doprowadz grow do konca - jak kwiaty sa ladne a jajca pojawiaja sie na dole to nie ma tragedii - na pewno bedzie zilko dzialalo - pytanie tylko jak bardzo ;). jajca postaraj sie wycinac (np skalpelem) a nie obrywac. najlepiei by bylo jakbys wstawil foty jajek i topow - bedzie jasna sytuacja :)

-OM-

Well-known member
Buchów
0
ja mialem jedna herme w boxie gdzie bylo 8 plantow, bananow bylo max 20 z czego 4-5 bylo juz otwartych, to byl jakos 2-3 tydz kwitnienia, oberwalem banany, planty dojrzewaly normalnie az do momentu gdzie juz miale zbudowane ladne topy, zamiast nabierac masy to one zrobily sie luzne i cala noc poszla w pestki, dochodzily cos ponad 12tyg i i tak nie doszly, zywicy prawie nic... luzne topiki na maxa, bardzo male plony ALE palenie klepie normalnie, nie ma tego haju jak po kozackim paleniu ale u***ac sie normalnie upie****asz, jak ci nie zalezy na duzych plonach cos 30-40g z rosliny to mozesz je zostawic, zbierzesz troche luznych topow i troche nasion, nastepny grow wez cos z serious seeds np albo dinafem

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
Może głupio spytam ale co w slangu znaczy banan, chodzi o to co jest w srodku czy tą cała pestkę?
Zdjęc chyba nie będę robiło bo nie mam aparatu z makro, sprubuję normalnie i eventualnie zapodam tutaj jak jakość na to pozwoli.
Potrzymam je jeszcze pod lampą i zobaczę co i jak. Jak będzie lipa i wszystko pójdzie w pestki to przestane swiecić. Chodziło bardziej o satysfakcje ze swojego palenia, czyli wiem co mam i jest to moje dzieło ale chyba jeszcze nie tym razem. Poza tym to mam jeszcze 6 sztuk tych nasion w lodówce i szczerze wątpie żebym się na nie zdecydował po takim doświadczeniu. \\\Rozczarowanie-niespodzianki forma\\\
Nic panowie, dzieki za pomoc. Pozwólcie że rozpalę i przekażę dalej:smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół