• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

3x Ak-47 auto , 2x white russian auto .. Out . ; D

Wyszukiwarka Forumowa:

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Siemka to mój pierwszy out , roślinki mają już sporo za sobą , ale postanowiłęm wstawić fotorelacje i przyjąc kilka porad .. Roślinki zostały wykopane około tydzien temu i przniesione na inną miejscówę . Trzymają się bardzo dobrze mimo że o 4 w nocy wiozłęm je odkryte na przyczepce .. Zostały wykopane razem z kopułami ziemi , przyjeły sie natychmiast.. Zdjęcia wstawie ok 17-18 godziny .. :spalony:

Wczoraj zacząłem je nawozić chodź wiem że troche za późno .. jeden ak został przyciety ok 2 tygoni temu ..

Nawozy to - Florovit oraz azofoska jak narazie<peace>

Ak-47 ..Największa panienka ze wszystkich

A tu mniejsza jeszcze nie wiem czy to panienka:smokee:

Zdjęcia kolejnych trzech wrzuce jutro .. Pozdro :spalony:

---------- Aktualizacja posta 16:18 ---------- Czas poprzedniego posta 10:44 ----------

Pojechałem na spota patrze a tam moja roślinka w takim stanie ..Jest sztywna ale podziórawiona.:pl: Wysadziłem ją ze zwykłej polnej ziemi do ziemi kupionej 6-6,5 ph trzymam ją teraz w cieniu .. Macie jakieś rady ? .. da sie ją wyratować ?:freak2: ..

Tak to wygląda .. Jakieś rady ? :zombi:

---------- Aktualizacja posta 19:51 ---------- Czas poprzedniego posta 16:18 ----------

Pomoże Ktoś z tym plancikiem ? :spalony:

Ostatnia edycja:

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
jak aj przesadiles to ma stres
podlej ja biohumusem albo plantonem K i spryskaj asahi no i podysp dolomitem moze pomoze...

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
;/

NIe mam żadnych z tych nawozó .. Narazie wsadziłem ją ddo dobrej siemi w doniczce , podsypałęm azofozki a na noc podlałem zwykłą wodą .. Teraz rano wstalem to te liście najbardzie zółte odpadły i dostało to co zielone no i troche żółtego , zobaczymy , jak coś to ***ne z niej jonta haha .. :spalony:

---------- Aktualizacja posta 31-07-2012 10:09 ---------- Czas poprzedniego posta 30-07-2012 10:07 ----------

Roślinka ożyła się trzyma ładnie .. Dziś wstawie foto kolejnych krzaczków..Pozdro:spalony:

monopolowy

Well-known member
Buchów
0
Wez sie nie sluchaj tego barana :) Wieksza donica z nowa ziemia i dbaj by ziemia nie byla ani blotem ale zeby tez sucha nie byla, wyczuj tak zeby miala wilgotno:) Jezeli ziemia jest taka wilgotna jak swiezo kupiona z paczki to znak, zeby podlac :) na Out poprostu daj jej czas, poprostu jest wyplukana, odbije w nowej ziemi. Nawozami ja tylko zestresujesz, Oprysk Asahi SL wskazany. Bless

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
; D

No oke , tylko musze zakupić asashi , jeszcze z 2 dni poczekam i oprysk , a później z tydzien podrośnie i na Out , i tak wogóle już jej lepiej , uschnięte liście odpadły i jest za***iscie , tym razem z fartem poszło .. łap bucha z pomoc :yeahh:

kissme

Well-known member
Buchów
0
bardzo wyciągnięte, zrób im lst i od razu asahi pryskaj, moze puści odrosty to więcej jarania zbierzesz

---------- Aktualizacja posta 11:45 ---------- Czas poprzedniego posta 11:43 ----------

btw. buchem rozrzucasz stary jak masz aż 6 postów ? :pl:

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
haah

bardzo wyciągnięte, zrób im lst i od razu asahi pryskaj, moze puści odrosty to więcej jarania zbierzesz

---------- Aktualizacja posta 11:45 ---------- Czas poprzedniego posta 11:43 ----------

btw. buchem rozrzucasz stary jak masz aż 6 postów ? :pl:

No właśnie za późno się zorientowałem z tymi buchami .xd .. a co do LST to już zrobiłem 2 dni temu i już pięknie rosną :sunny: ..teraz tylko spryskam asashi i git . :smokee:

---------- Aktualizacja posta 13:47 ---------- Czas poprzedniego posta 11:47 ----------

Zrobiłem foto tej którą ratowałem no i myślę że jest dobrze jak narazie<peace>

Dziś chyba nie pojade na spota bo pogoda się wali .. Jutro Up wszystkich 5 roślinek <shiza>:yeahh:

---------- Aktualizacja posta 16:24 ---------- Czas poprzedniego posta 13:47 ----------

A jednak Up dzisiaj .. byłem na spocie , no i znowu zastałem niemiłe zdarzenie .. Mianowicie kret mi sie w***ał do jednej:pl::pl: , nie uszkodził korzeni i mogłem jej nie ruszać no ale cóż .. wykopałem roślinke i nawaliłem nowej zimi , troszke potraktowałem okorzeniaczem i wsadziłem ją ..

A tutaj foto tej nieszczęsnej biedaczki :sunny:

I po zabiegu..

Teraz roślinka która była najbardziej poturbowana ale żyje jakoś może bedzie się trzymała .:zjarany:

I 3 foczki pod LST :yeahh:

-2-

-3- Ostro wyciągnięta , może da rade się rozkrzaczyć:freak2:

Co o tym myślicie ? .. według mnie troche licho :pl: . W czwartek przyjdze asashi dopiero i prysne ..Prosze o jakies rady ..Pozdro :spalony:

---------- Aktualizacja posta 02-08-2012 11:10 ---------- Czas poprzedniego posta 31-07-2012 16:24 ----------

Jutro UP :yeahh:

monopolowy

Well-known member
Buchów
0
za malo pieter na LST ma ta z ostatniej fotki, w kacikach lisci nie ma jeszcze solidnych stozkow wzrostu. Ci ludzie co daje takie rady powinni bana dostawac z miejsca, roslina jest za malo rozwinieta na LST, robilem LST na takich wyciagnietych badylach i zatrzymuja sie na dlugo zanim te stozki wzrostu przejma funkcje glownej lodygi. Dales nowa ziemie widze i odzywaja, daj im czasu, za pozno na treningi juz. Na przyszlosc AF od pechy w docelowa donice ok. 5l z dobra mieszanka i terra flores na flo plus planton K ze 2 razy w fazie puchniecia i plon jak nalezy. Cos z tej uprawy bedzie, na pewno niezla szkola grow na out. Powodzenia

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
za malo pieter na LST ma ta z ostatniej fotki, w kacikach lisci nie ma jeszcze solidnych stozkow wzrostu. Ci ludzie co daje takie rady powinni bana dostawac z miejsca, roslina jest za malo rozwinieta na LST, robilem LST na takich wyciagnietych badylach i zatrzymuja sie na dlugo zanim te stozki wzrostu przejma funkcje glownej lodygi. Dales nowa ziemie widze i odzywaja, daj im czasu, za pozno na treningi juz. Na przyszlosc AF od pechy w docelowa donice ok. 5l z dobra mieszanka i terra flores na flo plus planton K ze 2 razy w fazie puchniecia i plon jak nalezy. Cos z tej uprawy bedzie, na pewno niezla szkola grow na out. Powodzenia

Nauczyłem się sporo podczas tego outa i w następnym sezonie będzie napewno lepiej .. Wogóle to planuje jakieś 50 krzaków , w tym 20x ak 47 i 15 white russian , reszta to jakies auto mazar albo durban poison .. Już w zime będe się przygotowywał bo w tym sezonie wszystko bylo robione z dnia na dzień .. Dzięki za rade i Pozdrawiam .. :spalony:

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Też mam ak47, zobaczymy co nam z tego wyjdzie, lecisz do końca i zapraszam do mnie.
Ile one już mają dni ?

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Ogólnie to ak są narazie najładniejsze .. dzisiaj zrobie UP .. # pod lst są dzisiaj podpinam następną .. Jedną mi wzieła jakaś choroba .. cóz podjade tam dzisiaj i zobacze jak się mają :spalony:

---------- Aktualizacja posta 11-08-2012 13:27 ---------- Czas poprzedniego posta 08-08-2012 11:05 ----------

UP

Byłem na spocie .. znowu tragedia .. jedna uschła całkiem a druga to chyba męska .. trzecią podkopał kret i siedzi w doniczce a ja nie mam asashi . ; / .. narazie są 3 ładne w tym 1 męska a tu foto ..

2 do dupy .. :pl:

Tutaj pierwsza Panna ; D

Druga:spalony:

No i męski z*** :pl:

Ta uprawa nauczyła uczy mnie wiele , a przedewszystkim tego żeby nie wchodzić z kimś w spółke , co do roślinek też sporo sie nauczyłe i nadal ucze .. Prosze o jakieś rady , a szczególnie krytyke , i to dobrą krytyke z podstawami .. Następny UP za jakies 4 dni .. Pozdro :spalony:

grubydziad

Well-known member
Buchów
0
wszystko ok ładnie ci idzie co do kreta proponuje znaleźć jego nore w sensie kopiec i zalać sk***ysyna to odrazu sie cw*l wyniesie ja już tak 3 krety u siebie załatwiłem spie****ały z nory aż miło

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
wszystko ok ładnie ci idzie co do kreta proponuje znaleźć jego nore w sensie kopiec i zalać sk***ysyna to odrazu sie cw*l wyniesie ja już tak 3 krety u siebie załatwiłem spie****ały z nory aż miło

Na***ałem ropy 2 l jak akurat sie przebijał , pewnie zdechł sk***ielek .:yeahh:
A roślinka juz jest w doniczce .. ciekawe czy coś z niej będzie jeszcze :zjarany:

GetRichOrDieTryin'

Well-known member
Buchów
0
Tak jak napisał ktoś wcześniej. Rób trening dopiero gdy pojawi się więcej pięter. Ja też na niektórych zacząłem za wcześnie LST i nic mi to nie dało tylko je zestresowałem i miały gorszy dostęp do światła

grubydziad

Well-known member
Buchów
0
Na***ałem ropy 2 l jak akurat sie przebijał , pewnie zdechł sk***ielek .:yeahh:
A roślinka juz jest w doniczce .. ciekawe czy coś z niej będzie jeszcze :zjarany:

Ropy ?? mam nadzieje że nie w pobliżu rośliny bo to jej zaszkodzić może :) a pozatym rope mogłeś sprzedać i hajsik byś miał i a hajsik jakieś nawozy byś zadobył :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół