- Buchów
- 0
Siemka to mój pierwszy out , roślinki mają już sporo za sobą , ale postanowiłęm wstawić fotorelacje i przyjąc kilka porad .. Roślinki zostały wykopane około tydzien temu i przniesione na inną miejscówę . Trzymają się bardzo dobrze mimo że o 4 w nocy wiozłęm je odkryte na przyczepce .. Zostały wykopane razem z kopułami ziemi , przyjeły sie natychmiast.. Zdjęcia wstawie ok 17-18 godziny .. :spalony:
Wczoraj zacząłem je nawozić chodź wiem że troche za późno .. jeden ak został przyciety ok 2 tygoni temu ..
Nawozy to - Florovit oraz azofoska jak narazie<peace>
Ak-47 ..Największa panienka ze wszystkich
A tu mniejsza jeszcze nie wiem czy to panienka:smokee:
Zdjęcia kolejnych trzech wrzuce jutro .. Pozdro :spalony:
---------- Aktualizacja posta 16:18 ---------- Czas poprzedniego posta 10:44 ----------
Pojechałem na spota patrze a tam moja roślinka w takim stanie ..Jest sztywna ale podziórawiona.
l: Wysadziłem ją ze zwykłej polnej ziemi do ziemi kupionej 6-6,5 ph trzymam ją teraz w cieniu .. Macie jakieś rady ? .. da sie ją wyratować ?:freak2: ..
Tak to wygląda .. Jakieś rady ? :zombi:
---------- Aktualizacja posta 19:51 ---------- Czas poprzedniego posta 16:18 ----------
Pomoże Ktoś z tym plancikiem ? :spalony:
Wczoraj zacząłem je nawozić chodź wiem że troche za późno .. jeden ak został przyciety ok 2 tygoni temu ..
Nawozy to - Florovit oraz azofoska jak narazie<peace>
Ak-47 ..Największa panienka ze wszystkich

A tu mniejsza jeszcze nie wiem czy to panienka:smokee:

Zdjęcia kolejnych trzech wrzuce jutro .. Pozdro :spalony:
---------- Aktualizacja posta 16:18 ---------- Czas poprzedniego posta 10:44 ----------
Pojechałem na spota patrze a tam moja roślinka w takim stanie ..Jest sztywna ale podziórawiona.

Tak to wygląda .. Jakieś rady ? :zombi:
---------- Aktualizacja posta 19:51 ---------- Czas poprzedniego posta 16:18 ----------
Pomoże Ktoś z tym plancikiem ? :spalony:
Ostatnia edycja: