• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

3x ak47 auto fem i 2x e.skunk reg

Wyszukiwarka Forumowa:

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Siema.Tydzień temu ruszyłem z moją pierwszą uprawą.Odmiany takie jak w tytule tematu.Wiem,że późno się wziąłem no ale cóż.Roślinki na zdjęciach mają 5 i 6 dni,powyciągane ponieważ narazie nie mogę im dostarczyć wystarczająco słońca i mam pytanie do was,czy mogę już je przesadzić do ziemi na spocie i tam zostawić czy są jeszcze za młode?Czy deszcz by je połamał? Zdjęcia będę wstawiał co tydzień(sory za jakość zdjęć ale robione godzine temu na szybko telefonem).Mile widziane z***ki i pochwały:yeahh:

Chmielnicky

Well-known member
Buchów
0
Siema.Tydzień temu ruszyłem z moją pierwszą uprawą.Odmiany takie jak w tytule tematu.Wiem,że późno się wziąłem no ale cóż.Roślinki na zdjęciach mają 5 i 6 dni,powyciągane ponieważ narazie nie mogę im dostarczyć wystarczająco słońca i mam pytanie do was,czy mogę już je przesadzić do ziemi na spocie i tam zostawić czy są jeszcze za młode?Czy deszcz by je połamał? Zdjęcia będę wstawiał co tydzień(sory za jakość zdjęć ale robione godzine temu na szybko telefonem).Mile widziane z***ki i pochwały:yeahh:

Siema :]. Oczywiście, że możesz a nawet musisz przesadzić je do ziemii! W tych kubko-wiaderkach duże nie urosną. Nic ich nie połamie tylko podsyp je do połowy dlugości łodygi. Tylko pamiętaj, żeby ziemię wymieszać z dolomitem i przekopać na jakieś 30 cm. Masz takie same odmiany jak mój kumpel. Pewnie z tego samego sklepu ;). Powodzenia! :yeahh:

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Wiem,że je trzeba przesadzić ale chodzi mi czy już teraz się nadadzą do tego :p A co to ziemi to wykopie dołki i w nich dam ziemie z ogrodniczego 5,6-6,5 ph,i pytanie czy dolomitem taką ziemię też podsypywać?:)

Chmielnicky

Well-known member
Buchów
0
Nie, ziemię o takim pH nie musisz podsypywać bo już jest optymalnie. Mieszać z dolomitem najlepiej ziemię z miejscówki. Możesz przesadzać spokojnie :).

buch123

Well-known member
Buchów
0
Również mam 2 pomidorki Early Skunk reg. w wielkości podobne do Twoich. Mam nadzieję, że dojdą i coś palonka z nich będzie :)

Z fartem.

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Siema.Wstawiam zdjęcia później ponieważ miałem niespodziewany wyjazd i roślinki były ponad tydzień zdane na siebie.Dzisiaj do nich zajrzałem i zrobiłem foto,rozwinęły się trochę lecz niestety na paru liściach pojawiły się dziwne kropki.Zauważyłem różnież , że jeden skunk ma złamaną łodygę lecz wygląda na zdrowego. Prosiłbym o pomoc:
Ak17 af:
1.
2.
3.

E.Skunk:
1.
2.

Zielony Bazar

Well-known member
Buchów
0
Ładne węże.

Co do kropek jest to chyba jakiś brud a tak wgl ja bym to olał bo nie ma się zbytnio czym przejmować jak się dobrze rozwijają. :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół