• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

3x automat malo plonów, czy juz scinac?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

materacthc

Well-known member
Buchów
0
witam,powiedzcie mi co zrobiłem nie tak że obrodziło tak słabo.Może to być od tego że nie dawałem żadnych nawozów? i drugie pytanie: kiedy ścinać?.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
G

Gość

Guest
Brak jakiegokolwiek treningu (LST, FIM, TOPPING) chu**we nasiona, mało słońca, brak odżywek, lub stosowane w małych ilościach. To tylko kilka przyczyn. Skutki sam widzisz jakie są. Kup lupę i zobacz na trichomy. Po tych fotach tutaj, gówno widać :zjarany:

G

Gość

Guest
Do trichomów najlepiej kup sobie lupę lub mikroskop wtedy najlepiej ocenisz czy jest gotowy do ścinki. Wcale nic nie z***ałes wręcz bardzo ładne topki jak na automat z niego nie wychodzi za wiele. Widać że też coś na testa było brane :p

Brak jakiegokolwiek treningu (LST, FIM, TOPPING) chu**we nasiona, mało słońca, brak odżywek, lub stosowane w małych ilościach. To tylko kilka przyczyn. Skutki sam widzisz jakie są. Kup lupę i zobacz na trichomy. Po tych fotach tutaj, gówno widać :zjarany:

Na automatach nie opłaca się robić treningu bo mają za krótki okres vega.

materacthc

Well-known member
Buchów
0
testowalem jak tylko zaczelo kwitnac to cos tam pokopal..a teraz go przeswietlalem hehe...dam mu mysle pare dni teraz podsypalem troche dolomitem bo ziemia byla za kwasna i boje sie ze za duzo nasypalem

---------- Aktualizacja posta 23:48 ---------- Czas poprzedniego posta 23:42 ----------

jutro wezme lupe i posprawdzam a co z suszeniem i po co je zamykac do słoika?? co to daje?:spalony:

G

Gość

Guest
Napisz może ile ma dni ,ułatwi sprawe ;) To co wziołeś na "testa" pewnie suszyłeś na szybko. Jeżeli poleży lub powiesisz bobami do dołu w ciepłym miejsuc kilka dni to zauważysz zmianę smaku i zapachu ;)

materacthc

Well-known member
Buchów
0
nom wlasnie nie pamietam kiedy wsadzilem :zjarany: nie wiem wlasnie czy one nie spuchna jeszcze kwitnie juz 3 tygodznie jakos ale nasypalem dosyc duzo dolomitu i boje sie ze to jej zzaszkodzi?

---------- Aktualizacja posta 00:05 ---------- Czas poprzedniego posta 00:04 ----------

dzis sypalem dolomit bo wczoraj zauwazylem ze krzaczki robia sie zoltawe :pl:

G

Gość

Guest
Ja daje jej jeszcze 1,5 do 2 tyg max, watpie że dolomit na tym etapie mogłby juz zaszkodzić.

materacthc

Well-known member
Buchów
0
a to co wzielem to byl maly topek po suszeniu wielkosci paznokcia suszony byl w piekarniku na szybko ale pokopal:):spalony: wiec moze cos z tego bedzie co??

---------- Aktualizacja posta 00:08 ---------- Czas poprzedniego posta 00:07 ----------

zobacze jak z pogoda bo dzis burzowo jak nie bedzie slonca na dniach to chyba zetne

---------- Aktualizacja posta 00:09 ---------- Czas poprzedniego posta 00:08 ----------

tylko moje zapytanie jest takie krzak ma moze z 40-50 cm czy topy jeszcze spuchna i czy je czyms podlac??

G

Gość

Guest
Na podlewanie czym kolwiek już za późno, jeżeli oczywiście nie chcesz zepsuć sobie smaku ;) To wszystko zależy od trichomów .Jeżeli ma mleczne to napewno Ci coś jeszcze spuchnie. Przejdź sie do niej z lupa ;P

materacthc

Well-known member
Buchów
0
no ale czytalem ze jak sa mleczne a nie przezroczyste to scinac

G

Gość

Guest
Poczekaj aż będzie wiekszość brązowych i wtedy ścinaj.

materacthc

Well-known member
Buchów
0
a co to moze byc za odmiana?

---------- Aktualizacja posta 10:10 ---------- Czas poprzedniego posta 10:06 ----------

??:smokee:

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
-

dzis sypalem dolomit bo wczoraj zauwazylem ze krzaczki robia sie zoltawe :pl:

Ona Ci kwitnie ! Nie wiesz że podczas tego za***istego procesu liście oddają azot do szczytów i dlatego żółkną i tak musi być !

materacthc

Well-known member
Buchów
0
to ile jeszcze jej dajecie do scinki wczoraj bylo duszno i burza pod wieczor zdjecia sa z wczoraj, dzis caly dzien pada temp 20 stopni scinac dzis czy za wczesnie/???:crazy:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół