• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

3x White Russian AF FEM ;)

Wyszukiwarka Forumowa:

maniek1993.93

Active member
Buchów
0
Witam . Jest to moja pierwsza uprawa Outdoor. Proszę o komentarze i w razie potrzeby pomoc ;)

Nasiona
- 3x White Russian AF FEM
Ziemia - sklepowa 5.5-6.5 ph + pokruszony styropian+dolomit
Nawozy - na weg Biohumus na flo planton K

Nasiona przyszły w Piątek 6.07 i od razu trafiły do wody po 24 h poszły na chusteczki i w Niedziele 8.07 trafiły do kubeczków 0,2 l Dziś jest ich pierwszy dzień życia ;)
Jak na razie stoją na parapecie za ile dni mogę wynieść je na spota ? nakrywać butelką czy nie ?

Pozdrawiam ;)

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Siemanko ziomek .... troszkę za pozno się obudziłes z sadzeniem . Potrzymaj tydzien i daj na spota ;) jak one Ci dojdą to jestes władca MJ. . Siadam i oglądam . pozdro i z fartem

G

Gość

Guest
Dlaczego mają nie dojść? To automaty, powinny dojść. Ja kiełkowanie zaczynam dopiero pod koniec tygodnia lub początek następnego.
Dojdą.

G

Gość

Guest
Witam :D też zacząłem swoją uprawę od Białych Rosjan :D Mam pytanie na spocie będą w jakiś wiadrach czy bezpośrednio do gleby? Zapraszam do mnie.

maniek1993.93

Active member
Buchów
0
Witam :D też zacząłem swoją uprawę od Białych Rosjan :D Mam pytanie na spocie będą w jakiś wiadrach czy bezpośrednio do gleby? Zapraszam do mnie.

Na spocie jedna roślinka będzie w wiadrze ( 10 L ) a dwie w workach też po 10L ;)
Rośliny powinny spokojnie dojść bo z tego co wiem to Automaty do połowy lipca można sadzić "White Russian 55-65 dni od kiełka do plonu . PS od tygodnia sprawdzam twoją fotorelację ;D Pozdr ;)

G

Gość

Guest
Hejo. Jak tam u cb ?? Co z roślinami xd juz by sie przydał mały up. Ja niestety nie mam kompa więc narazie nie wstawię swoich :)

UpalonyKojot

Active member
Buchów
0
Na spocie jedna roślinka będzie w wiadrze ( 10 L ) a dwie w workach też po 10L ;)
Rośliny powinny spokojnie dojść bo z tego co wiem to Automaty do połowy lipca można sadzić "White Russian 55-65 dni od kiełka do plonu . PS od tygodnia sprawdzam twoją fotorelację ;D Pozdr ;)

55-65 dni od kielka do plonu to jest indoor nawet troche dluzej a automaty na oucie rosną 90 dni.

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0

Nie wiem skąd ludzie bierzecie takie informacje ?! Kolego czy ty uprawiałeś Whrite Rusian ? Czy ścinałeś po 30 dniach kwitnienia ?

Na forum ktoś napisał, że zna odmiane, która od kiełka do żniw rośnie 45 dni ! Ręce opadają !

60 dni samego kwitnienia to zupełne minimum ! Ja utrzymuję 90 dni samo kwitnienie. Dodać powiedzmy 25 dni wegetacji to daje 115 czyli 2 x 55 dni !

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
hehehe wiadra 10 l? a co ta za roznica dac wiadra 10 l czy dac bezposrednio do ziemi chcesz zeby roslona szybciej kwitla to daj do mniejszych donic w ziemi urosnie ci albo 90 albo 120 dn tak rosna afy ja mam 90 dzien bb x mazar af i z 6 skosilem dopiero 1
ale sa bezposrednio w ziemi teraz dam do doniczek 5 litrowych

Botaniqa

Well-known member
Buchów
0
Jeśli wybierzesz dobrą odmianę, szybko zakwitającą i słoneczko będzie ładnie świeciło to jak najbardziej, ale radził bym Ci sie spieszyć. Lepiej mieć słabszy sort niż żaden :) Bless

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół