- Buchów
- 0
Witam!
Nazywam sie Nielat i dzis zaczynam moja fotorelacje, z ktora ociagalem sie troche, nie wazne.
Do dyspozycji mam:
1.Szafa materialowa 170*75*50 czy jakos podobnie.
2.Mylar
3.4 wiatraki komputerowe 12x12
4. Wentylator mieszajacy dosyc duzy, w planach wymiana na mniejszy#
5.HPS 250= Zarowka OSRAM, odblysnik, transformator
6. Doniczki 6x5l, w okolicach drugiego tygodnia zycia roslin, wymiana na 7,5l airpoty
7. Nawilzacz powietrza ultradzwiekowy
Pechy:
3xAutoMazar od Dutch Passion i 3xVertigo od Paradise seed Emotioikonki [Więcej] :freak2:<peace>r::freak:<lol><coolpalacz>l::jaraczz::joker:s. Obie pozycje zamowione na GanjaFarmer.pl
NO TO LECIMY!!!
Growbox zrobiony dawno, czekal jedynie na swoj termin ktory zbliza sie -nieublagalnie. Temp. w boxie to w dzien 27-29c. , w nocy ok. 24c. Wilgotnosc powietrza w dzien 75 % w nocy 45 %.
Oto on
W srodku wyglads to tak
---------- Aktualizacja posta 21:24 ---------- Czas poprzedniego posta 21:17 ----------
wiatrak wtlaczajacy nr1
wiatrak wtlaczajacy nr 2 (ten nizej) i wyciagajacy nr 1 (wyzej)
wyciagajaccy nr 2 na samej gorze
Czekam na opinie i z***ki
Nazywam sie Nielat i dzis zaczynam moja fotorelacje, z ktora ociagalem sie troche, nie wazne.
Do dyspozycji mam:
1.Szafa materialowa 170*75*50 czy jakos podobnie.
2.Mylar
3.4 wiatraki komputerowe 12x12
4. Wentylator mieszajacy dosyc duzy, w planach wymiana na mniejszy#
5.HPS 250= Zarowka OSRAM, odblysnik, transformator
6. Doniczki 6x5l, w okolicach drugiego tygodnia zycia roslin, wymiana na 7,5l airpoty
7. Nawilzacz powietrza ultradzwiekowy
Pechy:
3xAutoMazar od Dutch Passion i 3xVertigo od Paradise seed Emotioikonki [Więcej] :freak2:<peace>r::freak:<lol><coolpalacz>l::jaraczz::joker:s. Obie pozycje zamowione na GanjaFarmer.pl
NO TO LECIMY!!!
Growbox zrobiony dawno, czekal jedynie na swoj termin ktory zbliza sie -nieublagalnie. Temp. w boxie to w dzien 27-29c. , w nocy ok. 24c. Wilgotnosc powietrza w dzien 75 % w nocy 45 %.
Oto on
W srodku wyglads to tak
---------- Aktualizacja posta 21:24 ---------- Czas poprzedniego posta 21:17 ----------
wiatrak wtlaczajacy nr1
wiatrak wtlaczajacy nr 2 (ten nizej) i wyciagajacy nr 1 (wyzej)
wyciagajaccy nr 2 na samej gorze
Czekam na opinie i z***ki