• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

3xBigDevilAuto 1xOriginalAmnesiaAuto

Wyszukiwarka Forumowa:

Samar

Well-known member
Buchów
0
Nasiona z HolenderskiSkun Poszły do wody na jakieś 20h gdy pękły na mokry ręcznik na kilka h do ziemii poszły 13.07 a już 15 się pokazały dzisiaj mają 8 dni pogoda nie dopisywała więc raczej zacznę liczyć od dzisiaj, ciągle lało więc są jakie są dzisiaj poszły do docelowych donic.
Ziemia uniwersalna zmieszana z dolomitem mam nadzieję że za dużo go nie dałem

G

Gość

Guest
.

ahh big devilki :) mialem brac ale troche drogie byly. ciekawe czy beda tak wielkie jak producent sie chwlil. moga byc ciekawe. zagladne na obserwacje<peace> powodzenia

Samar

Well-known member
Buchów
0
Nasiona z HolenderskiSkun Poszły do wody na jakieś 20h gdy pękły na mokry ręcznik na kilka h do ziemii poszły 13.07 a już 15 się pokazały dzisiaj mają 8 dni pogoda nie dopisywała więc raczej zacznę liczyć od dzisiaj, ciągle lało więc są jakie są dzisiaj poszły do docelowych donic.
Ziemia uniwersalna zmieszana z dolomitem mam nadzieję że za dużo go nie dałem

ahh big devilki :) mialem brac ale troche drogie byly. ciekawe czy beda tak wielkie jak producent sie chwlil. moga byc ciekawe. zagladne na obserwacje<peace> powodzenia

Tak samo mnie to za***iście ciekawi tak się każdy jara tą odmianą :) Ale ciekawa to jest masz rację. Co mi z tego wyjdzie zobaczymy ;) Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół