• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

4 bardzo bardzo mocne indoory

Wyszukiwarka Forumowa:

Dzik z zagrody

Active member
Buchów
0
Witam.

Szukam czterech roznych pestek na indoor:

Box 60x60x140, doniczki 25cm + hps i odleglosc,to daje moze 80-90H cm na same planty, takze musza sie one tam zmiescic.

Czas operacyjny 3miesiace( od wyjscia z ziemii do scinki, wiecej sie nie da - wyjazd)

No i moc... Mieszkam jakis czas w Holandii i powiem szczerze, ze ciezko nie palic bonga co 20min przez caly dzien,ale potrafi sie czasem kupic cos tak za***istego,ze 3-4 bonga na caly dzien starczaja, takie mocne i fajne palenie! I o takie cos mi chodzi , takze dawajcie nasilniejsze odmiany ktore klepia jak juz inne nie klepia %-)

Narazie myslalem o orange bud i white russian(nie probowalem tego drugiego,ale prezentuje sie fajnie) nie wiem co z reszta,a moze inne odmiany? nie autoflow .

Rozumiem ze w 3miesiace od kielka do plonu zadna 100% sativka mi nie wyrosnie? Albo np amnesia?

wujek jedrek

Well-known member
Buchów
0
WhiteWidow od kiełka od razu 12/12. To może jeszcze coś z tego wyjdzie. Ale w 3 miesiące to raczej bym w jakiegoś automata chyba celował.

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
WhiteWidow od kiełka od razu 12/12. To może jeszcze coś z tego wyjdzie. Ale w 3 miesiące to raczej bym w jakiegoś automata chyba celował.

Dlaczego??
Szybka indyjka, okres flo 6-7 tyg czyli zostaje 2 tyg, 1 tydzien na weg a drugi na indukcje

Dzik z zagrody

Active member
Buchów
0
Co wy gadacie. 3miesiace od wyrosniecia kiełka z ziemii, 10dni na weg, reszta flo , to na np. white widow, white russian , orange bud starczy normalnie przeciez.

Ja sie tylko martwilem o odmiany typu amnesia, z bardzo dlugim flo.

Automaty to bez sensu siac

essey

Well-known member
Buchów
0
no nie wiem jaki plon wyjdzie z takiego fotoperiodu ale ode mnie to:
AF
-trainwreck
-pandora
-thinkdifferent
no i oczywiscie dobry grower, bo inaczej to niewarto sie zabierać za NN. pozdr.:spalony:

C

chimichurri!

Guest
Hello'

Cream Caramel, Blue Widow, Super Skunk, Warlock.
Wappa, Green Poison, Agent Orange, S.A.D - Sweet Afghani Delicious.

Kazda jedna godna uwagi !! +spory mixtape smakow z solidnym couchlockiem na dobranoc. (no moze poza AO, ale i tu mozna spodziewac sie lenia)

p.s... mozesz sprobowac odmian od Medical Seeds, jest tam kilka smaczkow ktore moglyby i ciebie zainteresowac, DNA Genetics, Dinafem (ktora w te wakacje zaprezentuje na targach konopnych EXPOGROW w IRUN 14,15,16 wrzesnia swoj nowy produkt 'Dinachem-selekcja z rodzicow ChemDawg-original i GuavaChem' ktory jest proba sprowadzenia legendarnej Chem Dwag w najczystszej formie jaka jest tylko mozliwa na rynek europejski! Coz wiecej hehe jej wklad w liste odmian jest gigantyczny -Original Diesel, Sour Diesel, Head Bang, Daywreck Diesel, Underdawg, East Coast Sour Diesel, Giesel, OG Kush Bubba Kush czy New York City Diesel, w pip nagrod i dobrej prasy...
W sumie liste bankow mozna tu mnozyc, ja ze wzgledu na miejsce pobytu bede tobie faworyzowaj lokalne banki hiszpanskie -jest w czym wybierac i pojawia sie ciekawa genetyka -wystarczy troche odbic od tej 'glownej lini' producentow aby znalesc cos fajnego -przyklad Green Devil Genetics. pozdrawiam i .....

do przodu
----------->

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół