• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

4 miesiące na weg.

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
W jednym z tematów opisałem problem z kwitnięciem (moja pierwsza roślina i mój pierwszy błąd) natomiast w tym chce zadać wam inne pytanie co o tym sądzicie a mianowicie.

Czy jeśli to zakwitnie zakładając że dojdzie i nada się do ścięcia to czy wystarczy mi miejsca jeśli chodzi o wysokość pomieszczenia? Jaki procentowy przyrost może mieć roślina podczas flo w stosunku do weg?
Czy już teraz pourywać jej część liści by ewentualne dobra szly w tak długo wyczekiwane kwiaty czy liści lepiej nie ruszać wcale?

pozdro i liczę na Wasze rady co wy byście teraz z tym zrobili.

SDC11594.JPG

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sorki ze nie odp na pytanie.. ale ladny masz krzaczek :)

FreshGrower

Well-known member
Buchów
0
Ale najpierw napisz jakie masz warunki jaki box itp...

Pozdro... :yeahh:

FreshGrower

RPK1

Well-known member
Buchów
0
to jest drzewo jaka łodyga xd
ale chyba trochę mała doniczka

Saico

Well-known member
Buchów
0
Przełącz 12/12 niech zacznie kwitnąć i jak już mniej wiecej bedzie widać topki to poodchylaj troche na boki,mozesz uciac kilka lisci zeby je odsłonić bo masz niezły busz..

G

Gość

Guest
Długi WEG , tylko żeby to się opłaciło ;p

No właśnie :) Ten długi weg był nieświadomie zrobiony i przez ostatnie 2,5 miesiąca roślina dostawała plantonK aż nie wiem czy delikatnie nie została przenawożona. Obecnie jest na kontrolowanym 12/12 i czekam na upragniony zaczątek kwitnięcia :)

Barak

Well-known member
Buchów
0
możesz nawet przełączyć na 11/13 albo anwet mniej jeżeli ci na 12/12 nie kwitnie.
(toż to brzoza :D).
a urosnąć może nawet 30% do góry ,a jeżeli to sativka, i dół nie będzie dobrze doświetlony albo zwyczajnie odrost będzie walczyłz odrostem o światło to nawet ponad 50%:D, chyba że będziesz sie bawić w treningi, z fartem piękna dama<shiza>

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
powiedz czy nawoziles i gdzies i jak trzymales... takie drzewko to mozna ozdobnie w domku trzymac! :D <shiza>

JahLight

Well-known member
Buchów
0
O kur.. ale hardcoor:) chce widziec efekt koncowy. Przecierz to drzewo Ci chalupe roz....
Gdzies Ty ja trzymal?

Barak

Well-known member
Buchów
0
btw pokaz zdjęcia boxa oraz filtra węglowego:D

G

Gość

Guest
powiedz czy nawoziles i gdzies i jak trzymales... takie drzewko to mozna ozdobnie w domku trzymac! :D <shiza>

To AK-47 in fem

po 14 dniach podlewałem biohumusem do 40 dnia życia rośliny
od 40 dnia postawiłem to w szklarni i przez kolejne 3 miesiące krzak dostawał plantonK. Dzień długi to zamiast kwitnąć rosło.
od 7 dni jest znowu w domu 12/12 i wszystko bez zmian rośnie coraz większe, wypuszcza nowe odrosty a kwitnięcia jak nie było tak i nie ma. Nie wiem już zupełnie co z tego będzie i czy cokolwiek będzie. :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół