- Rejestracja
- Lis 4, 2015
- Postów
- 42
- Buchów
- 3
Witam!
Jakiś czas temu postanowiłem dołączyć do grona farmerów i rozpocząłem zaopatrywanie się w smakołyki samemu.
Jest to moja 3 uprawa poprzednie 2 obyły się bez większych problemów a tym razem mam fotki od początku co umożliwi mi prowadzenie fotorelacji i bedziecie mogli śledzić proces od nasiona do oleju
(tak, wszystko zostanie przerobione na rosin).
11L root pouches
Plagron Coco
Canna Coco A+B, Rhizootonic, PK 13/14 dawkowanie według cannagardening.com + AN CalMg w razie niedoborów
PH ~6
TEMPERATURA: ~27°C
400W OSRAM HPS
20/4h cykl świetlny
Tym razem na ruszt poszły automaty GSC od fastbuds.
7 nasion zostało wsadzonych do ziemi 20.10.17 jedno 5 dni później.
Jak narazie wszystko idzie bez problemów, oby zostało tak do konca.
Pierwsze dni 24.10:
03.11 czyli 10 dni od pierwszej fotki
05.11 2 tygodnie od wykiełkowania
Jakiś czas temu postanowiłem dołączyć do grona farmerów i rozpocząłem zaopatrywanie się w smakołyki samemu.
Jest to moja 3 uprawa poprzednie 2 obyły się bez większych problemów a tym razem mam fotki od początku co umożliwi mi prowadzenie fotorelacji i bedziecie mogli śledzić proces od nasiona do oleju
11L root pouches
Plagron Coco
Canna Coco A+B, Rhizootonic, PK 13/14 dawkowanie według cannagardening.com + AN CalMg w razie niedoborów
PH ~6
TEMPERATURA: ~27°C
400W OSRAM HPS
20/4h cykl świetlny
Tym razem na ruszt poszły automaty GSC od fastbuds.
7 nasion zostało wsadzonych do ziemi 20.10.17 jedno 5 dni później.
Jak narazie wszystko idzie bez problemów, oby zostało tak do konca.
Pierwsze dni 24.10:

03.11 czyli 10 dni od pierwszej fotki

05.11 2 tygodnie od wykiełkowania
