- Buchów
- 32
- Odznaki
- 2
Siemano!
Witam Was ponownie WITOJCIE dobre Chopy
Poczynione zostały drobne inwestycje poczawszy od zakupu boxa jeszcze w poprzedniej relce po ziemie i lampy.
Box: 1m x 1m x 2m
Donice: 8 x 9L
Medium: Ziemia z perlitem Plargon Lightmix
Oświetlenie: WEG Osram Powerstar 400w , FLO Osram Vialox 400w odbłysnik adjust wing z regulacją
Zasilacz: Lumatek 250,400 z opcją SL
Trening: Tym razem raczej bedzie to FIM z ewentualnym LST
Nawozy: Seria Canna (weg, flo, rizo, pk, cure(resztka na jeden oprysk z poprzedniego projektu), i dojdzie jeszcze boost
Wyciąg: 365 m3
Filtr węglowy, nawilżacz, pH-metr, do rgulacji pH ocet i soda
mieszajacy pewnie do***ie zwykty wiatrak jak na lato
Nasiona:
Po projekcie z lemonem wracam do kushy ale po wymianie lampy na dwie docelowo weg-flo wysadziłem jednego dla porównania do zeszłego grow.
Nasiona jakie tym razem beda rosły to 5x pinaple kush od RQS,2x OG od reservy i jeden lemon.
Kiełkowalnoś RQS za***ista po 3 dniach kielki okolo 1 cm natomiast lemon i og moim zdaniem hu**wo max bo ledwo co sie ruszyły może zbyt dlugo lezały w szafce zreszta jaką mam pewność ze nie leżały z rok u sprzedawcy... zobaczymy co wyjdzie ...Ananasy wsadzone na okolo 1 cm w ziemie reszta płytko zeby moze bardziej ciepełko grzało.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
NIECH OBDARZY NIECH OBRODZI :bounce:
Witam Was ponownie WITOJCIE dobre Chopy
Poczynione zostały drobne inwestycje poczawszy od zakupu boxa jeszcze w poprzedniej relce po ziemie i lampy.
Box: 1m x 1m x 2m
Donice: 8 x 9L
Medium: Ziemia z perlitem Plargon Lightmix
Oświetlenie: WEG Osram Powerstar 400w , FLO Osram Vialox 400w odbłysnik adjust wing z regulacją
Zasilacz: Lumatek 250,400 z opcją SL
Trening: Tym razem raczej bedzie to FIM z ewentualnym LST
Nawozy: Seria Canna (weg, flo, rizo, pk, cure(resztka na jeden oprysk z poprzedniego projektu), i dojdzie jeszcze boost
Wyciąg: 365 m3
Filtr węglowy, nawilżacz, pH-metr, do rgulacji pH ocet i soda
mieszajacy pewnie do***ie zwykty wiatrak jak na lato

Nasiona:
Po projekcie z lemonem wracam do kushy ale po wymianie lampy na dwie docelowo weg-flo wysadziłem jednego dla porównania do zeszłego grow.
Nasiona jakie tym razem beda rosły to 5x pinaple kush od RQS,2x OG od reservy i jeden lemon.
Kiełkowalnoś RQS za***ista po 3 dniach kielki okolo 1 cm natomiast lemon i og moim zdaniem hu**wo max bo ledwo co sie ruszyły może zbyt dlugo lezały w szafce zreszta jaką mam pewność ze nie leżały z rok u sprzedawcy... zobaczymy co wyjdzie ...Ananasy wsadzone na okolo 1 cm w ziemie reszta płytko zeby moze bardziej ciepełko grzało.
NIECH OBDARZY NIECH OBRODZI :bounce: