• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

4femki DO oecny

Wyszukiwarka Forumowa:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Witam dzisiaj jest 15 dzien moich pomidorków ;D troche sie wyciagly ale to przez brak slonca ;/ . I mam takie pytanie bo cos mi zjada liscIe ale nie wiem co i co musze zrobic z gory dzieki i roslinki do oceny :) <wodna> PEACE !

Easy Sativa 15dzien

Jack Herrer& White Widow

Special Queen

Special Kush

A To moja prowizoryczna szklarnia :D

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
nie masz o co sie martwić nic im nie bedzie . :)

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
Jest gitara ;) a ta szyba od góry jest stabilna ? w razie jakiejś nagłej burzy czy jak ?? a rośliny spoko lej po mału biohumusa ,

Pytanie do wszystkich , przy sadzeniu moich sadzoek zrobiłem błąd wielki błąd wykopałem tylko mały dołek tak aby sadzonka sie zmieściła i rośliny słabo rosną maja ok 40cm wys właśnie wrociłem ze spota bo robiłem im lst da sie jakoś temu zaradzic ?? wcześniej lałem im biohumusa i rosły dość szybko zjadły już 0,5l i niedawno dostały nawóż substral na weg te większe niezle wysprzęgliły , a kilka mniejszych troche popaliło ale że pogode mamy jaka mamy i caly czas leje tak wiec troche je przepłukało podsypałem dolomitem i górne odrosty po fimie są ładne zielone i dość spore w porównaniu z łodygą i cała reszta liści zapomniałem dodać ze są to odmiany całosezonowe czy jak tam sie to zwie myślę ze te z tych 3 większych coś tam bedzie z 30-40 g a reszcie przyszłości i grubych pał nie wróże :zombi:

CANNABISZ

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zrobiłem błąd wielki błąd wykopałem tylko mały dołek tak aby sadzonka sie zmieściła i rośliny słabo rosną maja ok 40cm
Maly dolek=maly korzen=mala roslina.
Wokol dolka masz pewnie zbita ziemie wiec korzen nie rozrasta sie tak szybko jak w przekopanej ziemi. Stad niska wysokosc roslin.

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
właśnie nie wokół nie ma zbitej ziemi , jak by ci to wytłumaczyć ziemia była taka że można by było doł ręką wykopać taka jest fajna pulchna zapomniałem dodać że rośliny się już określiły i są to żeńskie osobniki , zaraz lece po biohumusa wyjdzie słońce to dostana mega dawke i zobaczymy co to będzie.

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
komponenty czyli ziemia kwiatowa zawiera nawozy która wystracza na 14 dni od wykiełkowania rośliny do jej włożenia w donice także możesz już lać nawozy chociaż nie za super wyglądają te planty :p określiłbym je w skali od 1-5 na : 2+

słabo coś rosną może dlatego że nie masz pogody na polku żeby szybciej rosły , pooglądaj jakieś fotoleracje na outdorze to podłapiesz jakieś nowe pomysły itp ;p:salut:

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Biohumusa lej śmiało pełną dawkę ale nie za często

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Trzymac je w doniczkach czy w ziemi bez doniczek . ?jak lepiej (doniczki 10l)

---------- Aktualizacja posta 16:14 ---------- Czas poprzedniego posta 12:44 ----------

Kurde znalazlem mrowisko pod doniczka ;/ glupie mrowki zrobily sobpie podkop z ziemi przez dziurki w doniczce prosto do planta ;/ ... Odrazu zabralem z tego miejsca planty i zalałem mrowisko i widzialem ze jest troche mrowek w doniczce co z tym zrobic ? czy plantowi nic nie bedzie ?? z gory dziekuje :/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół