K
KrzysiuGrower
Guest
Witam wszystkich użytkowników!
Krótko mówiąc jest to moja pierwsza fotorelacja, out drugi (pierwszy był aby zdobyć nieco doświadczenia, ale średnio wyszło) więc proszę bardziej doświadczonych o pomoc i zapraszam do śledzenia moich poczynań
Odmiany:
sez:
3 x sugar black rose fast version (delicious seeds)
1 x easy polish (polish grow)
paf:
3 x ((maroc x BWC) x LH) x bebook special (bebook)
2 x hkxadb (ggs)
2 x nxhkxbc (ggs)
1 x ggxak47(ggs)
1 x ggxnl (ggs)
1 x ggxcritical (ggs)
1 x ak47 (f2seeds)
2 x ak47xmaroc (f2seeds)
af:
4 x critical jack (triton seeds)
4 x blue cheese x diesel ryder (f2seeds)
1 x amnesia gold (pyramid seeds)
1 x sweet coffe haze cdb (f2seeds)
1 x big white amnesia (orion)
Ziemia:
athena ziemia kwiatowa + perlit, automaty wiadra/doniczki 10-15l, półauto/sez rosną po 3 w dołach +- 100l,
dwa pafy rosną w doniczkach 18/20l
Nawozy/stymulatory/środki ochrony:
narazie biohumus, try pack out(biobizz), asahi sl, dolomit, ogólnie lecimy organicznie żeby był fajny smaczek, ślimakol i później się coś jeszcze dokupi
Trening:
planowo miał byś jakiś fim/toping, ale chyba będzie samo lst
Większość roślinek na spocie, kiełkowane w pierwszej połowie maja(1 rzut) i pod koniec maja (2 rzut) , parę automatów teraz kiełkuje i na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
1 poletko: od lewej ggxnl, ggxcritical, ak47
jak na moje oko wszystkie ładnie idą
2 poletko: 3 x sugar black rose
te niestety najbiedniejsze. Zostały skatowane przez sk***ysyna dzika, który przeorał całe poletko. Rośliny były zasypane pod ziemią(nie wiem jak długo tam leżały) i spisywałem je na straty, ale szybkie ratowanie, oprysk asahi i nawet coś żyją, tylko teraz sk***ysyńskie mrówki robią sobie gniazda w ziemi.
[/IMG]
3 poletko: 3 x ((maroc x BWC) x LH) x bebook special
jakoś nie zapisało mi sie ich zdjęcie ale podobnie jak te na 1 poletku ładnie sobie rosną, co ciekawe na początku jedną sztunię ślimak trochę ogolił wraz ze stożkiem wzrostu dzięki czemu wykonał topping XD
4 poletko: 2 x nxhkxbc, 1 x ak47xmaroc
też na spokojnie sobie rosną
5 poletko: 1 x easy polish, 2 x hkxadb
na razie bezproblemowo, ale wypowiem się tu o easy polish których początkowo miałem 4 sztuki, z których wykiełkowały tylko dwie, a jedna to konkretny mutant. No cóż może ta jedna się jakoś odwdzięczy
pafy w donicach: 1 x ggxak47, 1 x marocxak47
automaty: 2 x critical jack, 2 x blue cheese x diesel ryder
z tymi też trochę problemów, bo na jednej mrówki zrobiły sobie plantacje mszyc, a co do jednej mam podejrzenia, że jest męska(na wszelki wypadek wyniosłem ją 50m od spota)
tak wyglądały na początku
tak teraz
*****e mszyce
czy to są jajka ?
Kiełkuje jeszcze reszta automatów(7), a tak wygląda całość
Najgorsze chyba za mną, teraz niech tylko roślinki pną się w górę.
I co polecicie na mrówki oraz jakiś oprysk na mszyce i inne.
Pozdro i DO NASTĘPNEGO! :spalony:
Krótko mówiąc jest to moja pierwsza fotorelacja, out drugi (pierwszy był aby zdobyć nieco doświadczenia, ale średnio wyszło) więc proszę bardziej doświadczonych o pomoc i zapraszam do śledzenia moich poczynań
Odmiany:
sez:
3 x sugar black rose fast version (delicious seeds)
1 x easy polish (polish grow)
paf:
3 x ((maroc x BWC) x LH) x bebook special (bebook)
2 x hkxadb (ggs)
2 x nxhkxbc (ggs)
1 x ggxak47(ggs)
1 x ggxnl (ggs)
1 x ggxcritical (ggs)
1 x ak47 (f2seeds)
2 x ak47xmaroc (f2seeds)
af:
4 x critical jack (triton seeds)
4 x blue cheese x diesel ryder (f2seeds)
1 x amnesia gold (pyramid seeds)
1 x sweet coffe haze cdb (f2seeds)
1 x big white amnesia (orion)
Ziemia:
athena ziemia kwiatowa + perlit, automaty wiadra/doniczki 10-15l, półauto/sez rosną po 3 w dołach +- 100l,
dwa pafy rosną w doniczkach 18/20l
Nawozy/stymulatory/środki ochrony:
narazie biohumus, try pack out(biobizz), asahi sl, dolomit, ogólnie lecimy organicznie żeby był fajny smaczek, ślimakol i później się coś jeszcze dokupi
Trening:
planowo miał byś jakiś fim/toping, ale chyba będzie samo lst
Większość roślinek na spocie, kiełkowane w pierwszej połowie maja(1 rzut) i pod koniec maja (2 rzut) , parę automatów teraz kiełkuje i na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
1 poletko: od lewej ggxnl, ggxcritical, ak47
jak na moje oko wszystkie ładnie idą

2 poletko: 3 x sugar black rose
te niestety najbiedniejsze. Zostały skatowane przez sk***ysyna dzika, który przeorał całe poletko. Rośliny były zasypane pod ziemią(nie wiem jak długo tam leżały) i spisywałem je na straty, ale szybkie ratowanie, oprysk asahi i nawet coś żyją, tylko teraz sk***ysyńskie mrówki robią sobie gniazda w ziemi.

3 poletko: 3 x ((maroc x BWC) x LH) x bebook special
jakoś nie zapisało mi sie ich zdjęcie ale podobnie jak te na 1 poletku ładnie sobie rosną, co ciekawe na początku jedną sztunię ślimak trochę ogolił wraz ze stożkiem wzrostu dzięki czemu wykonał topping XD
4 poletko: 2 x nxhkxbc, 1 x ak47xmaroc
też na spokojnie sobie rosną

5 poletko: 1 x easy polish, 2 x hkxadb
na razie bezproblemowo, ale wypowiem się tu o easy polish których początkowo miałem 4 sztuki, z których wykiełkowały tylko dwie, a jedna to konkretny mutant. No cóż może ta jedna się jakoś odwdzięczy

pafy w donicach: 1 x ggxak47, 1 x marocxak47

automaty: 2 x critical jack, 2 x blue cheese x diesel ryder
z tymi też trochę problemów, bo na jednej mrówki zrobiły sobie plantacje mszyc, a co do jednej mam podejrzenia, że jest męska(na wszelki wypadek wyniosłem ją 50m od spota)
tak wyglądały na początku

tak teraz

*****e mszyce

czy to są jajka ?

Kiełkuje jeszcze reszta automatów(7), a tak wygląda całość

Najgorsze chyba za mną, teraz niech tylko roślinki pną się w górę.
I co polecicie na mrówki oraz jakiś oprysk na mszyce i inne.
Pozdro i DO NASTĘPNEGO! :spalony:
Ostatnia edycja: