D
delete
Guest
Witam
To będzie moje pierwsze podejście do tych wspaniałych roślinek! Naczytałem się haszyszopedii, forum i pogadałem z kim trzeba wiec chyba jestem gotowy.
Ziarenka juz doszły ladnie zapakowane, teraz tylko tylko doprecyzowac plany wakacyjne i można sadzić.
Box: dwa plastikowa pudła 30x55x60 (górny wyłożony mylarem dlatego taki ciemny )
Źródło światła: 4 świetlówki kompaktowe OSRAM 23W (2700K, 1520lm / szt.)
Wentylacja: dwa wentylatorki komputerowe 80x80mm (przepływ 33 m3/h, hałas 13,9 dB / szt.)
Filtr: trzeba zrobic!
Temperatura: brak danych
Wilgotność: brak danych
Doniczki: pudło 15l
Podłoże: All mix (20% mech torfowy, 35% ziemia ogrodowa, 10% nawozu z dzdzownic, 30% perlitu, 5% pre mixu, PH 6,2-6,6)
Nawozy: WEG – Biohumus Forte, FLO – Planton K, Ripen
Trening: LST (druty, sznurki)
Roślinka: Green-O-Matic od GHS
1) Macie jakiś pomysł na szparę miedzy pudłami?
Pozdrawiam.
To będzie moje pierwsze podejście do tych wspaniałych roślinek! Naczytałem się haszyszopedii, forum i pogadałem z kim trzeba wiec chyba jestem gotowy.
Ziarenka juz doszły ladnie zapakowane, teraz tylko tylko doprecyzowac plany wakacyjne i można sadzić.
Box: dwa plastikowa pudła 30x55x60 (górny wyłożony mylarem dlatego taki ciemny )
Źródło światła: 4 świetlówki kompaktowe OSRAM 23W (2700K, 1520lm / szt.)
Wentylacja: dwa wentylatorki komputerowe 80x80mm (przepływ 33 m3/h, hałas 13,9 dB / szt.)
Filtr: trzeba zrobic!
Temperatura: brak danych
Wilgotność: brak danych
Doniczki: pudło 15l
Podłoże: All mix (20% mech torfowy, 35% ziemia ogrodowa, 10% nawozu z dzdzownic, 30% perlitu, 5% pre mixu, PH 6,2-6,6)
Nawozy: WEG – Biohumus Forte, FLO – Planton K, Ripen
Trening: LST (druty, sznurki)
Roślinka: Green-O-Matic od GHS
1) Macie jakiś pomysł na szparę miedzy pudłami?
Pozdrawiam.