akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[5.78m2][4x1200w Led] 25xBig Bud 20x Power Plant 3x Ak47

Wyszukiwarka Forumowa:

Bagiet

New member
Buchów
0
Setup:

Box:240x240x200
Lampy:
-Weg i Flo 4x Mars Hydro 1200w

Nawozy:
Canna terra flores
Canna PK 13/14
Canna Boost
Canna Rizothonic

Nasiona:
25x big bud od sensi seeds, 20x power plant od dutch passion, 3x ak47 z gratisów

Doniczki: 11L kazda

Ziemia : Canna terra profesional

Wentylacja: Prima klima 800m3/160FI z regulatorem Mieszajacy wiatrak magnetyczny 2x 50w

Filtr: 1080m3/h

Trening : scrog/sog ?

Rośliny wysiane niedlugo zdjecia
Pochwały,z***y,pytania mile widziane
Pozdrawiam

U

Usunięty 70000

Guest
grubo sie zapowiada :D
bede zagladac, powodzonka!

Bagiet

New member
Buchów
0
Witam ponownie
Nasiona już wysiane wczoraj wyszły i są już pod lampami,ale nie obyło się również bez problemów,a dokładniej temperatura i wilgotność.Z temperaturą jest taki problem ze mam 28 stopni wlot pasywny zostawilem pusty i chciałbym ją trochę zbić powiedzmy do 24 stopni bo co2 odpada. Myślałem o zastosowaniu w kanał pasywny wentylatora mam jakiś z poprzedniego grow 280m3 będzie**** dobry ? Jezeli chodzi o nawilzacz mam 2.5 l,ale on nie ogarnia czy 5 litrowy bedzie ok może inna propozycja.
No i obiecane fotki Brak mieszajacych na zdjeciach ten jeden to dla picu heh

Ostatnia edycja:

Deevi

Well-known member
Buchów
2
Odznaki
1
Spoko fajnie elo :D ale wieksze fotki plz :D zasiadam i kibicuje <peace>

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Daj 2 nawilzacze po przekatnej powimy byc git nie wazne ile litrow to juz zalezy od cb czy chce ci sie co chwila dolewac temp nie taka zla jak mozesz to podlacz maly na wlot chlodnego z pod okna albo daj 2 pasywne to ci spadnie troche pewno jakie rh tersz masz? Jak podbijesz to tez troche spadnie z fartem

Football Manager

Well-known member
Weteran
Buchów
6,480
Odznaki
3
Jsli trzymasz namiot w miejscu bez dostepu do swiezego powietrza to nie spadnie ci temperatura.

Bagiet

New member
Buchów
0
Witam Panowie ponownie zastosowałem się do porad kolegi BombelWsm dołożyłem jeszcze jeden nawilzacz 5 litrow z higrometrem a we wloty pasywne po jednym wentylatorze 280m3 i 150m3 dodatkowo na wentylatorze wyciagającym zmniejszylem obroty no i jakoś to chula.Aktualna temp 26 i 55 wilgotności. Z sadzonkami póki co ok.Moze by zastosować jeden większy wentylator na wlot powiedzmy 550m3 bo po namiocie nie widze podciśnienia?
Pozdrawiam

Unknownguy

Well-known member
Buchów
0
Zacytuje klasyka "mają rozmach, Sk***ys**y". wygląda obiecująco, jeżeli nie widzisz podciśnienia to po co zmieniać ? czasami wiecej znaczy gorzej <peace>

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
dałeś tyle kasy na ledy, to mogłeś brać spectrolight, lub uciupać coś na cobach :D

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Dokladnie jak dj mowi coby hehe tez kiedys sprobuje ale nie chce mi sie montowac teraz podpij sobie wilgoc do 60 nie mniej nie wiecej niz 70 poczytaj porady franco sa przetlumaczone kozak gosciu polecam lecz niestety niech spoczywa. pod cisnienie zasysa tak? Ale co jak temp nie wyrabia kolego? To jest caly pokoj i wokolo namiotu gromadzi sie cieplo hehe temp masz git jak nie przekracza 27 to zostaw jak jest ale do 29 mysle ze smialo dobrze rosna :) powodzenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół