• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

5 x AutoMazar QUAKE

Wyszukiwarka Forumowa:

SadamHusajn

Active member
Buchów
0
Witam. Oto moje pomidory. Odmiana AutoMazar. ok 35 dzień flo. Nawozy to biohumus na veg i planton K na flo. Potem zamierzam lać RIPEN ( Nie psizcie, że będzie ch***wy smak, to jest mój wybór wiem co robię :D). Jest to moja pierwsza uprawa więc nie linczujcie mnie. Mam kilka pytań:

1. Ile im zostało do kosy ?
2. Czy na ostatnim zdjęciu widać pleśń ? W tym miejscu jest łodyga jakaś dziwna, liście też. Jeżeli to pleśń to co mogę z nią zrobić ?
3. Ile tak na oko, może wyjść tematu ?

---------- Aktualizacja posta 17:42 ---------- Czas poprzedniego posta 12:58 ----------

Ktoś pomoże, czy nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na te 3 pytania ?

Costa

Banned
Buchów
1
1. Do kosy z 3 tygodnie wg mnie.
2. Tak to pleśń, wytnij wszystko co zakażone i spryskaj czymś na pleśń.
3. Na oko to jeden umarł :)

Pozdro :)

SadamHusajn

Active member
Buchów
0
CO do pleśni. Ona jest prawie przy samym końcu łodygi, czyli mam całego krzaka upie****ić ? Nie ma jakiegoś innego sposobu ?

Costa

Banned
Buchów
1
Niestety nie ma, ja nie dawno musiałem 2/3 krzaka wyciąć.

SadamHusajn

Active member
Buchów
0
Czyli muszę upie****ić całego krzaka. Mam tlyko zakażona część wyj***ć, resztę mogę palić ? Czy też w kosz ?

Dyslektyk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,603
Odznaki
3
jakbys miał calego wyciąć to po kiego sadzić :pl:?Wytnij zainfekowane miejsca i pryśnij czyms na plesn.Powiem tak: brazowe wyj***ć,zielone spalić.
Smacznego ;)

SadamHusajn

Active member
Buchów
0
jakbys miał calego wyciąć to po kiego sadzić :pl:?Wytnij zainfekowane miejsca i pryśnij czyms na plesn.Powiem tak: brazowe wyj***ć,zielone spalić.
Smacznego ;)

Naucz się czytać chłopcze. Napisałem, że zainfekowana część jest przy podstawie łodygi. Czyli praktycznie miejsce wyjścia z gleby. Jak upie****ę tą część to upie****ę też całego krzaka.

Costa

Banned
Buchów
1
Jeśli tak to najlepiej wytnij całęgo krzaka, skoro jest zaatakowany przy samym dole, chyba że jest tylko np bok łodygi to wytnij zakażoną część i resztę zabezpiecz np przyłóż patyk i obwiąż nitką. Jeśli jest cała to tnij całego bo pleśń zeżre reszte. Pozdro.

Ronin jkd

Well-known member
Buchów
0
Miałem tak samo spryskaj to miejsce intensywnie czymś na pleśń to za trzyma jej rozwój ,dotrwasz do kosy

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół