• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

50dzien WW Kiedy? i czy popuchnie jeszcze??

Wyszukiwarka Forumowa:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Tak jak w temacie 600w żarówka + balast lumatek SL.. okolo 50 dnia od pojawienia sie pierwszych oznaków kwiatów okolo 4 tyg wega i 10dni miedzy przestawieniem swiatła a pierwszym kwiatem.. czyli okolo ponad 90 dni od zairenka.. Jak ogladałem triochum to jest takie przezroczyste jeszcze.. Co o tym myslicie, ile z tego moze byc, ile jeszcze mniejwiecej i czy to jeszcze popuchnie ?? thx za odpowiedz..

:yeahh: :yeahh: :yeahh: :yeahh:

G

Guest

Guest
jeszcze troche ja bym poleciał na maxa z 100/110 dni :) zresztą widac po roslinkach ze jeszcze mało mają :)

Beginers

Well-known member
Buchów
0
hmm tez tak sadzilem ze okolo 2,3 tygodni jeszcze mam tylko problem ze nie rowno dochodza i pierwsze 2 pojda pod kose wczesniej... Jakies porady co im teraz dawac zeby jak najwiecej z tego wyciagnac?? btw. thx za bucha..

---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

Mam jeszcze jedno pytanie: czy ktos wie co mozna zrobic zeby tak nie śmierdzialo..cczy sa jakies preparaty pochaniajace zapach ??

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

:spalony:filtr weglowy pozdro a po zatym ladne panie

G

Guest

Guest
hmm tez tak sadzilem ze okolo 2,3 tygodni jeszcze mam tylko problem ze nie rowno dochodza i pierwsze 2 pojda pod kose wczesniej... Jakies porady co im teraz dawac zeby jak najwiecej z tego wyciagnac?? btw. thx za bucha..

---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

Mam jeszcze jedno pytanie: czy ktos wie co mozna zrobic zeby tak nie śmierdzialo..cczy sa jakies preparaty pochaniajace zapach ??
ripen jak chesz morzna dawac :) a zapach jak kolega wyrzej :) teraz odpowiedni czas własnie na ripen podawaj go co 3 dni przez dwa tygodnie potem sama woda przez tydzien , na koniec 48 ciemni i kosa , niewarzne ze niedohodzą nierówno ciągni je razem a bedzie niezły plon :) powodzenia.:zjarany:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
:spalony:filtr weglowy pozdro a po zatym ladne panie

heheh mam filtr weglowy tylko problem ten ze przy zamknietym boxie temp. jest ponad 33 35 stopni wiec musze go trzymac czesciowo otwartym zeby utrzymac temperature na poziomie 27-30stopni..

A co do ripenu to nie posiadam.. posiadam tylko caly zestaw canny razem z pk13/14 a to chyba to samo... ale zauwazylem ze przy stosowaniu pk13/14 wloski robia sie brazowe... dzisiaj podlalem woda z canzyma i bostem a nastepne 2 podlania zapodam im jeszcze tego pk... thx za odpowiedzi i zainteresowanie. :yeahh:

---------- Post added 05-09-2012 at 09:58 ---------- Previous post was 04-09-2012 at 11:38 ----------

hmm i co nikt inny niema innych pomysłow???

Beginers

Well-known member
Buchów
0
leci update okolo 60 dnia floo. Co otym sadzicie?? popuchnie jescze cos??

:yeahh::harvest::yeahh::harvest:

---------- Post added 14-09-2012 at 09:08 ---------- Previous post was 13-09-2012 at 10:20 ----------

hmm nikt niema nic do powiedzienia na temat tych pannien ?? ;/;/

GrassLand

Well-known member
Buchów
0
No stary, kozak roślina. Myślę, że powinieneś podcinać na 10-tym dniu i będzie max poezja.

P.S. Patrząc na daty, no to ziomek, dawaj kosa dzisiaj

wd40

Well-known member
Buchów
874
sorry ze troche odnawiam, ale pytanie mam, jakie doniczki miales?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół