Czas na "małą" aktualizację!
Jest to ostatnia aktualizacja przed ścinką automatów.
Dzisiaj jest dzień 70/40 dla
Doctorka,HDFxSudan 60/40 oraz około 70 dnia dla
A.ExBSxJH
Po kolei wg. wrzuconych zdjęć
The Doctor
Kwitnie na całego,pełen wigoru. Raz na kilka podlań dostaje 1ml Bloombastica + 1ml BioGrowa(tutaj raz podlane). Mega żywiczny i co najlepsze bez zapachowy. Zapachu nie ma w ogóle. Ułożony,dociągnięty jak trzeba. Przestał iść w górę względnie szybko. Jemu obstawiam do 3-4 tygodni maksymalnie i kosa.
A.ExBS.JH
Kwitną już dobre 50~ dni. Topów dużo aczkolwiek luźnych + kilka zbitych. Widać ewidentnie różny fenotyp roślin. Kilka dni temu zatrzymał się w miejscu i miałem zamiar już ścinać ( byłby błąd...) ale dałem bombkę nawozową i od razu obie ruszyły. 2 rośliny w 5 litrach swoje muszą zjeść. Jak na pierwsze automaty w 7 letniej karierze. Na ten moment będę siał tylko AFy. Nie jest to żadna trudność. Nigdy wcześniej nie siałem bo bałem się błędów które na koniec skoszą wynik i dobre kilkanaście gram i zbiorę nie wiele

Teraz zamawiam jakieś dobre AFy i następne grow będzię 4x5l AF !

Uciekłem z tematem.. heh

Wracając do roślin to tak. Zapach mocno wyczuwalny ale o wiele mniejszy niż np. Jack Herrer pełnoseznowy czy inne śmierduchy.LST nie poprawiane od dawna dawien. Daje im czas do 1 listopada. W dzień Zmarłych one także będą miały swoje świeto

r:
HDFxSudan
Tutaj jak to bywa w moich fotorelacjach to zawsze trafie na gen sativy który wychodzi lub na sative. Cóż. Roslina próbuje roznieść boxa i wyprzeć inne rośliny. Im bardziej staram się ją poskromić to ona tym bardziej robi na złość i rośnie jak szalona. Łamana kilka razy, w końcu udało się ją ogarnąć ciężkim gięciem i całkowitą "budową" LST od nowa. Tutaj podlewana jest różnie... raz nawóz,potem woda i ogólnie jak popadnie. Iż jest to Sativa wiem że przyjmie więcej nawozu i zniesie więcej niż Indyjki. Jej daje czas do 1 grudnia. 110 dni to absolutne minimum.
Ogólnie w tej uprawie szczędze nawozu jak to wcześniej pisałem. Z efektów ów "testu" jestem bardzo zadowolony i jest to nauka na przyszłość mimo tylu lat zabawy z konopiami. Nie mam żadnych problemów z uprawami gdzie nie załowałem nawozu.
The Doctor
HDFxSudan
AF
Sampelek
Calość