• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

-

Wyszukiwarka Forumowa:

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
NIE OGARNIAM WAS POKOLEI!.... KOLEŚ OPISUJE SWOJEGO TRIPA PO GM A WY WYLATUJECIE Z TEKSTAMI: "WSADZAM SE GM W du*e" "WCIERAM W NAPLETA BO LUBIE" "JESTES CPUNEM I NIC WIECEJ" "NIEKTORZY LUBIA ANAL" ITD, ITD........... NO ku**a MAC! SKONCZCIE JUZ.

A co do tematu to jprdl, ja mysle na lyknieciem 2 galek a nie 20 :)

haber69

Well-known member
Buchów
0
NIE OGARNIAM WAS POKOLEI!.... KOLEŚ OPISUJE SWOJEGO TRIPA PO GM A WY WYLATUJECIE Z TEKSTAMI: "WSADZAM SE GM W du*e" "WCIERAM W NAPLETA BO LUBIE" "JESTES CPUNEM I NIC WIECEJ" "NIEKTORZY LUBIA ANAL" ITD, ITD........... NO ku**a MAC! SKONCZCIE JUZ.

A co do tematu to jprdl, ja mysle na lyknieciem 2 galek a nie 20 :)

Ty sie lepiej wez za hodowanie mj bo to ku**a forum haszysz a nie dla pedalow albo kogo jeszcze jak chcesz lykac gale to z tego co tu czytam to Drugsonamicon lubi w du*e to pewnie gale tez Ci weznie , a druga sobie znajdz . W ogole co sie dzieje z tym forum to ma byc o uprawie , hodowli mj ?? Jak chcecie takie posty to zmienicie nazwe forum na "dla cpunow i pedalow" . Dobra dawajcie negatywy elo ..

E

edvard munch

Guest
A ja Drugsonamicon zaraz sam zaaplikuje cos doodbytniczo na znak solidarnosci. Do wszystkich Jezusów, TO NIE JEST WASZ POCZATEK KONCA, zyjcie po 100 lat, ale przy odrobinie szczescia ktoś skóci wasze cierpienie. Lolly, cpun? ;o Idz schowac sie pod lozko. Haber69, takich ludzi jak najmniej, oby.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół