• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

-

Wyszukiwarka Forumowa:

mooss

Well-known member
Buchów
0
HERE'S WHAT YOU'LL NEED TO DO: SEND ME A LEGIBLE HAND-WRITTEN NOTE, STATING (FOR EXAMPLE) "PLEASE SEND ME A SAMPLE OF SALVIA". ALSO PROVIDE:

* (1) YOUR REAL NAME.
* (2) YOUR COMPLETE HOME ADDRESS.
* (3) A DECLARATION OF YOUR CURRENT AGE (MUST BE AT LEAST 18+) AND THE DATE OF REQUEST.
* (4) YOUR SIGNATURE, ATTESTING TO STATED AGE.
* (5) YOUR CURRENT AND VALID E-MAIL ADDRESS.
* (6) RETURN POSTAGE: AS A MINIMUM, A 39 CENT STAMP WILL DO; SASE'S AND CASH DONATIONS/MONEY ORDERS/PERSONAL CHECKS ARE ALWAYS GRATEFULLY APPRECIATED BUT NOT REQUIRED.
* (7) INDICATE THE AMOUNT OF DONATION SENT, IF ANY. NO COINS OR FOREIGN CURRENCY, OK?

Kod:
Oto co musisz zrobic: wyslij mi czytelna, recznie napisana kartke zawierajaca np "PELASE SEND ME SAMPLE OF SALVIA" (prosze wyslij mi probke salvi). Dostarcz takze: 
1) Prawdziwe imie
2) Pelny adres domowy
3) Deklaracje swojego wieku (musisz miec minimum 18+ lat) i date zamowienia
4) Twoj podpis, zapewniajacy o twoim wieku
5) Twoj aktualny i poprawny adres emial
6) Zwrot kosztow przesylki: jako minimum 39 centowy znaczek. Czeki, gotowka itp. sa mile widziane.
7) Liczba wyslanych pieniedzy. Zadnych monet.

Musisz to napisac dlugopisem, listy pisane olowkiem albo kredka nie beda brane pod uwage XD

If you want to make an ONLINE DONATION just send me (jsots@msn.com) a blank email with "ONLINE DONATION INFO" in the subject line, and I'll get right back to you with the details. Samples generally get mailed out the same or next day after I get your request and a confirmation e-mail is usually sent out to let you know it's heading your way. [...]If you have any other questions or comments, or, IF YOU LIVE ANY PLACE OTHER THAN THE USA, leave an e-mail before sending in a request. I'm sure we'll be able to work something out.

Kod:
Jesli chcesz dokonac wplaty internetowej, poprostu wysli mi czysty email z "ONLINE DONATE INFO" w tytule, a ja zaraz odpisze ze szczegolami. Probki zazwyczaj sa wyslylane tego samego lub nastepnego dnia po otrzymaniu przezemnie zamowienia i emiala potwierdzajacego.[...] Jesli masz jakeisp ytania lub kometarze, lub, JEZLI MIESKZASZ POZA USA, napisz do mnie zanim wyslesz zamowienie. Jestem pewnien ze uda nam sie cos wymyslic.

Mniejwiecej przetlumaczone :p

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Dzięki wielkie. Jutro chyba wyślę list. Słyszałem, że koleś chce również różne pamiątki (znaczki itp.), a w zamian daje więcej / ekstrakty / nasiona kaktusów.

y00gass

Well-known member
Buchów
0
Kostek jesli coś napiszesz lub uda Ci sie z nim skontaktować napisz na jakiej zasadzie przeprowadzicie transakcje czy wymieniasz sie za coś czy za free i jak dostaniesz jaki towar otrzymałeś.3m sie;)

mooss

Well-known member
Buchów
0
Jezu, masz przetluamcozne na gorze. Placisz mu za wysylke (czy to przelewem, czy gotowka w liscie czy wysylajac znaczek) a on ci wysyla salvie. Dodatkowo gdzies dalej pisze ze jak dasz mu minimum 4$ dodatkowe to dostaniesz probke standaryzowanego ekstraktu x5 (MINIMUM x5).

y00gass

Well-known member
Buchów
0
otrzymał już ktoś darmową próbke SD??

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Otrzymało kilka osób ze smartshopu. Ja nie mogłem znaleźć czasu na wysyłkę :p.

bobinoon

Well-known member
Buchów
0
Można mu wysłać; znaczki, stare polskie pieniądze itp... zamiast pieniędzy

Matrio

Well-known member
Buchów
0
mozna mu wysylac jakies pamiatki ;) kilka osob tak wlasnie robi(lo)

bobinoon

Well-known member
Buchów
0
Fajna metoda na otrzymywanie dużych ilości SD, trzeba mieć tylko dobrych znajomych na których można zamawiać. Znam osobę która w ten sposób dostała ponad 20 g SD.

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
445
na tej www gościu tak ładnie opisuje faze, jak palic pierwszy raz itd ze az chce sie zapalić to :bounce:

dimartino

Well-known member
Buchów
0
INDICATE THE AMOUNT OF DONATION SENT, IF ANY. NO COINS OR FOREIGN CURRENCY, OK? nie napisaliscie ze nie moze byc OBCEJ WALUTY (INNEJ NIż $$$$)
Ale jak mowicie ze mozna wysylac jakies zlomy :mrgreen:

Aurax

Well-known member
Buchów
2
dimartino napisał:
INDICATE THE AMOUNT OF DONATION SENT, IF ANY. NO COINS OR FOREIGN CURRENCY, OK? nie napisaliscie ze nie moze byc OBCEJ WALUTY (INNEJ NIż $$$$)
Ale jak mowicie ze mozna wysylac jakies zlomy :mrgreen:

wyślij mu zepsutą wersalke ze złomu albo jakąś pralke a na pewno da ci z 100g salvi LOL;P

H

haszyszekk

Guest
chyba sie skusze :D mam troche znaczków, monet i kart które moga mu sie wydać.. hmm egzotyczne haha pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół