- Buchów
- 17
http://justsayonce.g2gm.com/ - Oblukajcie. TUTAJ pisze co zrobić, aby otrzymać próbkę. Ze względu na mój kulejący angielski - może ktoś przetłumaczyć?
HERE'S WHAT YOU'LL NEED TO DO: SEND ME A LEGIBLE HAND-WRITTEN NOTE, STATING (FOR EXAMPLE) "PLEASE SEND ME A SAMPLE OF SALVIA". ALSO PROVIDE:
* (1) YOUR REAL NAME.
* (2) YOUR COMPLETE HOME ADDRESS.
* (3) A DECLARATION OF YOUR CURRENT AGE (MUST BE AT LEAST 18+) AND THE DATE OF REQUEST.
* (4) YOUR SIGNATURE, ATTESTING TO STATED AGE.
* (5) YOUR CURRENT AND VALID E-MAIL ADDRESS.
* (6) RETURN POSTAGE: AS A MINIMUM, A 39 CENT STAMP WILL DO; SASE'S AND CASH DONATIONS/MONEY ORDERS/PERSONAL CHECKS ARE ALWAYS GRATEFULLY APPRECIATED BUT NOT REQUIRED.
* (7) INDICATE THE AMOUNT OF DONATION SENT, IF ANY. NO COINS OR FOREIGN CURRENCY, OK?
Oto co musisz zrobic: wyslij mi czytelna, recznie napisana kartke zawierajaca np "PELASE SEND ME SAMPLE OF SALVIA" (prosze wyslij mi probke salvi). Dostarcz takze:
1) Prawdziwe imie
2) Pelny adres domowy
3) Deklaracje swojego wieku (musisz miec minimum 18+ lat) i date zamowienia
4) Twoj podpis, zapewniajacy o twoim wieku
5) Twoj aktualny i poprawny adres emial
6) Zwrot kosztow przesylki: jako minimum 39 centowy znaczek. Czeki, gotowka itp. sa mile widziane.
7) Liczba wyslanych pieniedzy. Zadnych monet.
If you want to make an ONLINE DONATION just send me (jsots@msn.com) a blank email with "ONLINE DONATION INFO" in the subject line, and I'll get right back to you with the details. Samples generally get mailed out the same or next day after I get your request and a confirmation e-mail is usually sent out to let you know it's heading your way. [...]If you have any other questions or comments, or, IF YOU LIVE ANY PLACE OTHER THAN THE USA, leave an e-mail before sending in a request. I'm sure we'll be able to work something out.
Jesli chcesz dokonac wplaty internetowej, poprostu wysli mi czysty email z "ONLINE DONATE INFO" w tytule, a ja zaraz odpisze ze szczegolami. Probki zazwyczaj sa wyslylane tego samego lub nastepnego dnia po otrzymaniu przezemnie zamowienia i emiala potwierdzajacego.[...] Jesli masz jakeisp ytania lub kometarze, lub, JEZLI MIESKZASZ POZA USA, napisz do mnie zanim wyslesz zamowienie. Jestem pewnien ze uda nam sie cos wymyslic.
dimartino napisał:INDICATE THE AMOUNT OF DONATION SENT, IF ANY. NO COINS OR FOREIGN CURRENCY, OK? nie napisaliscie ze nie moze byc OBCEJ WALUTY (INNEJ NIż $$$$)
Ale jak mowicie ze mozna wysylac jakies zlomy :mrgreen: