Cześć, jest to moja pierwsza uprawa, zamówiłem 10 nasion Auto Cheese skunk z Ganja Farmer, tak wyszło że zostało mi aktualnie 5 roślinek. Nasiona kiełkowałem w glebie, najpierw dałem je do wody na 24h, następnie wsadziłem do małych doniczek ze zwykłą ziemią uniwersalną, wszystko schowałem w szafce, w planach miałem wystawienie roślinek na zewnąrz zaraz po tym jak pokażą się nad ziemią, niestety była wtedy zła pogoda, więc świeciłem im latarką z telefonu, naszczęście nazajutrz pogoda się nieco porawiła i już miały ładne grzanie.
Docelowo roślinki będą w donicach 10 litrowych z ziemią uniwersalną BIO(śmierdzi strasznie) do tego 2 litry perlitu na donice,
Roślinki w szafie:
[/URL][/IMG]
24h życia roślinki już na spocie:
Reszta zdjęć nie wyraźna to nie wrzucam
DZIEŃ 3 Życia roślinek:
Niedługo będę je przesadzał do donic 10 litrowych, i mam nadzieję że uda mi się to zrobić :#
Aha, nawozy jakie przewiduje to Biohumus i potem Burza kwiatów.
Mam nadzieje, że z waszą pomocą uda mi się dotrwać do końca, licze na jakiejś 50g suchego plonu : )
Docelowo roślinki będą w donicach 10 litrowych z ziemią uniwersalną BIO(śmierdzi strasznie) do tego 2 litry perlitu na donice,
Roślinki w szafie:

24h życia roślinki już na spocie:

Reszta zdjęć nie wyraźna to nie wrzucam
DZIEŃ 3 Życia roślinek:

Niedługo będę je przesadzał do donic 10 litrowych, i mam nadzieję że uda mi się to zrobić :#
Aha, nawozy jakie przewiduje to Biohumus i potem Burza kwiatów.
Mam nadzieje, że z waszą pomocą uda mi się dotrwać do końca, licze na jakiejś 50g suchego plonu : )