5x Auto Cheese Skunk. Pierwszy raz, pomoc mile widziana : )

Wyszukiwarka Forumowa:

Wentarlo

New member
Buchów
0
Cześć, jest to moja pierwsza uprawa, zamówiłem 10 nasion Auto Cheese skunk z Ganja Farmer, tak wyszło że zostało mi aktualnie 5 roślinek. Nasiona kiełkowałem w glebie, najpierw dałem je do wody na 24h, następnie wsadziłem do małych doniczek ze zwykłą ziemią uniwersalną, wszystko schowałem w szafce, w planach miałem wystawienie roślinek na zewnąrz zaraz po tym jak pokażą się nad ziemią, niestety była wtedy zła pogoda, więc świeciłem im latarką z telefonu, naszczęście nazajutrz pogoda się nieco porawiła i już miały ładne grzanie.

Docelowo roślinki będą w donicach 10 litrowych z ziemią uniwersalną BIO(śmierdzi strasznie) do tego 2 litry perlitu na donice,

Roślinki w szafie:
displayimage.php
[/URL][/IMG]

24h życia roślinki już na spocie:

Reszta zdjęć nie wyraźna to nie wrzucam :)

DZIEŃ 3 Życia roślinek:

Niedługo będę je przesadzał do donic 10 litrowych, i mam nadzieję że uda mi się to zrobić :#
Aha, nawozy jakie przewiduje to Biohumus i potem Burza kwiatów.

Mam nadzieje, że z waszą pomocą uda mi się dotrwać do końca, licze na jakiejś 50g suchego plonu : )

NorthernLights

Well-known member
Buchów
0
Ładnie Powodzenia. Szmaty nasączone ropą, proszek do prania, słoik na mocz co by odstraszyć zwierzynę.

U

Usunięty 66767

Guest
Hej z tym telefonem to chyba lekka przesada:freak:Koniec końców jak to pierwszy raz to nie będę się czepiał mam nadzieję że uda ci się zebrać ile sobie tam założyłeś:thumright:powodzenia i oby do:harvest:pozdro<peace>

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
eh ... te początki :freak2: Nic nie bój i pamiętaj żeby się nie poddawać choćby nie wiem co i najważniejsze : ślimak to twój wróg - zwalczaj gnoja , nie no tak na poważnie to powodzenia życzę , pamiętam jak sam zaczynałem ... pozdro <peace>

songo_kan

Well-known member
Buchów
0
Witamy w tym nalogu jakim jest out, wiedz ze to bardzo wciaga i co sezon chce sie wychodowac jeszcze wiecej. Powodzenia i cierpliwosci.

Wentarlo

New member
Buchów
0
Ehhh sytacja ma się nie ciekawie, pisze tego posta podczas ogromnej ulewy... Kiedy kiełkowałem, upały na zewnątrz, a jak wyniosłem roślinki to tylko chmury i deszcz, teraz ogromny deszcz, a w doniczkach nie mam dziur, więc roślinki mogą się utopić, miałem je przesadzić do 10 litrowych donic, ale, ktoś mi je ukradł, wiedziałem że z moją wsią jest coś nie tak, no ale bez przesady. Doniczki z perlitem miałem schowane nie na spocie, a w tymczasowej skrytce w krzakach obok nie często używanej polnej ścieżki. W każdym bądź razie dziękówka za rady i za motywację, nowe doniczki i perlit już zamówione ; ). Aha, no i muszę zmienić spota, kosztem mniejszej ilości słońca, ale coś mi się wydaje, że ten obecny może być przypałowy

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół