- Buchów
- 0
WITAM ZIELONYCH FORUMOWICZÓW!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć że to mój pierwszy post i może zawierać sporo błędów..dużo czytania by założyć fotorelacje..mam nadzieję że dojdę do perfekcji w zakładaniu idealnych postów.
Przykro mi na wstępie ale moja fotorelacja będzie od dupy strony..bo aż od 13 dnia na flow. (Mam nadzieję że to nie problem.)
Jest to uprawa hydroponiczna, dość tania i prosta za razem. Wełna mineralna, pompa wody, pompa powietrza, dwa wiatraki, wlot pasywny, wylot przez filtr węglowy jakieś183m3/h. Namiot kupiony, lampa [600W HPS]
zapodajmy jakieś zdjęcie na początek czego używam od początku jeśli chodzi o nawozy:

A TAK ROŚLINKA WYGLĄDA:

A TAK FOTKI Z BLISKA:

ROŚLINKĘ TROCHĘ TRENOWAŁEM, ALE NIE JESTEM ZAWODOWCEM I DOPIERO W CHODZĘ W TEMAT.
Roślinki również nie przycinałem. na Weg była jakieś 30 dni potem przełączyłem 12/12.
Dziennie bierze (czyli24h) jakieś 5L wody, codziennie dorabiam z nawozami trzymając się pH 5.7
Są dwie..na początku jak były mniejsze..jedna się złamała ale dałem trzy patyczki do uszu, nitka i cudem odrosła (wisiała na włosku).
Tematy z każdym dniem będą bardziej przejrzyste i postaram się o fotki również bez lampy.
Prosiłbym o opinie co sądzicie, co byście do radzili bo tego forum się całego przeczytać nie da ;-)
TU FOTKA JAK DWIE WYGLĄDAJĄ (wiem że zdjęcia do dupy ale postaram się następny raz...)

Muszę im piciu zrobić i można iść w kime..komentujcie! Czekam na komentarze. POzdro 600