- Buchów
- 0
Witam.
AK47
Wrzucam fotki zrobione dzisiaj jak na razie .
Tutaj pierwszy:
Drugi:
Trzeci:
Czwarty: Z tego chyba będzie choooynia bo ślimaki go jadły ; /
Piąty:
Szósty:
Siódmy:
Pytanie - czy za tydzień można było by robić już zbiory? Chciałbym zrobić to w sobotę, ale może jeszcze poczekać?
PASSIONY: Sadzone ok 10 maja.
Fotki też z dzisiaj
Pierwszy:
Drugi:
Trzeci:
Czwarty:
Piąty:
Szósty:
PASSION
Podlewane biohumusem.
No i jak widać z passionami jest lipa, tydzień temu wszystko było idealnie aż nie zaczął padać ten yebany deszcz, stawiam na to że po prostu korzenie gniją. Da się to jakoś podtrzymać? Coś z tym zrobić? Wyraźnie było widać że ziemia jest za mokra.
AK 47
Biohumus + drugi raz dziś platon k, taaak wiem wiem.
Czy za tydzień można było by robić już zbiory? Chciałbym zrobić to w sobotę, ale może jeszcze poczekać? Niektóre są wygięte, to nic strasznego?
AK47
Wrzucam fotki zrobione dzisiaj jak na razie .
Tutaj pierwszy:
Drugi:
Trzeci:
Czwarty: Z tego chyba będzie choooynia bo ślimaki go jadły ; /
Piąty:
Szósty:
Siódmy:
Pytanie - czy za tydzień można było by robić już zbiory? Chciałbym zrobić to w sobotę, ale może jeszcze poczekać?
PASSIONY: Sadzone ok 10 maja.
Fotki też z dzisiaj
Pierwszy:
Drugi:
Trzeci:
Czwarty:
Piąty:
Szósty:
PASSION
Podlewane biohumusem.
No i jak widać z passionami jest lipa, tydzień temu wszystko było idealnie aż nie zaczął padać ten yebany deszcz, stawiam na to że po prostu korzenie gniją. Da się to jakoś podtrzymać? Coś z tym zrobić? Wyraźnie było widać że ziemia jest za mokra.
AK 47
Biohumus + drugi raz dziś platon k, taaak wiem wiem.
Czy za tydzień można było by robić już zbiory? Chciałbym zrobić to w sobotę, ale może jeszcze poczekać? Niektóre są wygięte, to nic strasznego?
Ostatnia edycja: