• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

75w led ufo na jaki box?

Wyszukiwarka Forumowa:

szs

Active member
Buchów
0
link z allegro
witam zamierzam kupić sobie tą lampkę ,teraz pytanko na jakiego boksika mi takowa lampka starczy?chodzi mi o wielkość boksa czy zdołam oświetlić tym ok 8 automatów?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moj Boże to chyba diody BridgeLux są więc powiem ci ze jak chcesz oswietlic tym 8automatow to "oswietlisz" na pewno ale 100% nie urosna pod tymi diodami zapraszam do mnie 5xplant 300w panel =maly plon :(
ale po tygodniu pod panelem który zrobiłem sam jest juz za***isty postęp i czekam czekam zobaczymy ile zdążą spuchnac do momentu jak ok 80% trichomow bedzie amber :)
takie UFO to na 2auto max ale jak mówię nie bedziesz zadowolony to przez takich pie****onych wynalazków co tylko zysku szukają LED ma z***ana opinie za nim zdążyło sie rozwinac ale cóż ja was przekonam do robienia paneli dla siebie a nie kupować badziewia i marnować kase-zawsze mozna komuś zlecić złożenie panelu jak nie macie pojęcia o co chodzi :)
(nie chce tu nikogo namawiać i reklamować nie wiadomo czego)

macie jakiekolwiek pytania jak złożyć własny jest moj temat a tam wszystko co potrzeba oraz przyklejony temat cR'a -cała wiedza na ten temat jest tutaj :)

z fartem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół