• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

8 Panienek 6 Odmian 1 Uprawa OUT - kiedy kosa?

Wyszukiwarka Forumowa:

NeedMedic

Active member
Buchów
0
Witam serdecznie wszystkich ogrodników w tym roku jest to moja 1-wsza uprawa i do końca nie wiem kiedy mam ścinać. Coś tam czytałem, że można ścinać na różnych etapach ale wtedy niby mniej sieka albo odlot jest bardziej psychodeliczny(?) mi za bardzo się nie śpieszy i nie muszę tak szybko dziewczyn pozbawiać życia. A oto one:
100_1992.JPG
100_1990.JPG
100_1989.JPG
100_1988.JPG
100_1987.JPG
100_1986.JPG
100_1985.JPG
100_1984.JPG

G

Gość

Guest
Witam serdecznie wszystkich ogrodników w tym roku jest to moja 1-wsza uprawa i do końca nie wiem kiedy mam ścinać. Coś tam czytałem, że można ścinać na różnych etapach ale wtedy niby mniej sieka albo odlot jest bardziej psychodeliczny(?) mi za bardzo się nie śpieszy i nie muszę tak szybko dziewczyn pozbawiać życia. A oto one:

Ręce opadają. My to ku**a wróżbici jesteśmy ? napisz może jaka to odmiana, czy to AF, ile żyje, który dzień flo. Zakup lupę i obserwuj trichomy, to najlepszy sposób.

NeedMedic

Active member
Buchów
0
Nie musisz przeklinać i bulwersować się jak nie wiadomo kto...
Odmiana: AkxAmnesia, White Snow, Big Band, Afrodite, Mazar, MazarxBlueberry, i jakieś dwie inne
Są to automaty. Co do tego która odmiana to która to dokładnie nie wiem bo nasionka mi się pomieszały :) FLO: ~3tyg.
Kiełek wyszedł z ziemi 25 czerwca.

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
skoro sa w 3 tygodniu flo, to patrzysz w katalog i masz już przybliżony czas ścinki.
kup sobie lupkę 60x i sam sie dowiesz kiedy najlepiej ściąć.

NeedMedic

Active member
Buchów
0
Nie wiem czy dane które podaje producent są odpowiednie, teraz ludzie mówią że to odbiega od normalności i mamy takie "pół automaty" które nawet potrzebują 4 mc na out. No nic wezmę lupę w łapę i będę obserwował :D

G

Gość

Guest
Tam gdzie kupowałeś nasiona ale najlepiej zainwestować w lupę lub mikroskop kieszonkowy

M

Mr. Edek

Guest
Nie patrz na czas podany przez producenta, ponieważ on jest podany w "idealnych warunkach", a jak wiemy na out'cie tak nie jest i na pewno się już o tym przekonałeś, lupa do łapy i obserwuj trichomy, jak będą mieszane mleczne z brązowymi, to oznacza, że nie jest jeszcze dojrzała i high będzie lajtowy, jak masz czas poczekaj, aż większość trichomów będzie brązowa i wtedy kosisz.:spalony:

NeedMedic

Active member
Buchów
0
Nie patrz na czas podany przez producenta, ponieważ on jest podany w "idealnych warunkach", a jak wiemy na out'cie tak nie jest i na pewno się już o tym przekonałeś, lupa do łapy i obserwuj trichomy, jak będą mieszane mleczne z brązowymi, to oznacza, że nie jest jeszcze dojrzała i high będzie lajtowy, jak masz czas poczekaj, aż większość trichomów będzie brązowa i wtedy kosisz.:spalony:
Oki tylko żebym nie miał fazy typu stoned, mikroskop o pow. 60x zamówiony powinien być między pt-pn wtedy wrzucę zdjęcia trichomów i pomożecie mi ze ścinką :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół