• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

9 x MIX AF Z CHARAKTEREM

Wyszukiwarka Forumowa:

ziupaks

Member
Buchów
0
Witam.
Roślinki wybijały się z ziemii od 26.maja do 13 czerwca
Wczoraj tj. 26 lipca dostały zalecaną dawkę GHE Flora Nova Bloom.
Mają od około 47 do 64 dni
Odmiany ( White Widow Af, AK47 AF , White Russian AF, Blue Ryder AF [F2 all] .
Z tym ze było ich wczesniej około 17 ale o***ały je ślimaki, takżę nie wiadomo która jest która.

Foty:

i makro:

jak myślicie dojdą mnie po liniach papilarnych?

Dokupywać im jescze jakiegoś boostera typu TOP MAX Hesi Super Vit , GHE Bio Bloom, Ripen etc. Jak wyszponce teraz to około 80-90 zł. Chyba ze jak teraz nie dam rady to 10 sierpnia ze 600zł. A mozę coś lepszego czy już za pozno i sie nie opłąca lac boosterów, a może nawet dla niektórych plantów nie wolno?

Kiedy Flush ? I jak długo go prowadzić ? Iloma litrami wody lać jednorazowo ( mam niedaleko rzeczkę ), jaka częstotliowość podlań I Kiedy +/- mogę :harvest:

---------- Aktualizacja posta 23:52 ---------- Czas poprzedniego posta 23:46 ----------

No i wreszcie , czy jest teraz warto zrobić LST czy szkoda se du** zawracać?

---------- Aktualizacja posta 28-07-2012 05:25 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 23:52 ----------

P.S. GHE Flora Nova Bloom [ NPK(%) 4-8-7 ]

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Warto robić naginanie: ale na zasadzie ze ustawiasz tak żeby miały więcej słońca, do gleby już ich nie naginaj. Kup sobie jeszcze plantona (planton K) w ogrodniczym i lej co masz. Na oucie nie trzeba fluszować, 2 tygodnie nie lej już pożywki a topy będą smaczne.

ziupaks

Member
Buchów
0
Jak długo jeszcze lać nawóz i ile im zostało do haverest'u?:spalony:

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Trzymaj długo jeszcze, 2tyg i daj fotki. Lej jakieś na kwitnienie, ja lałem Planton K ale on ma też dużo azotu jak na nawóz na kwitnienie. Poszukaj :D

Jak chcesz sam ocenić za ile - zerwij małego sampla i go spal, zobacz czy moc Ci odpowiada i tnij. Takie testy rób co 1-2 tyg, bo częściej to tylko niepotrzebny stres roślinki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół