Witam.
Roślinki wybijały się z ziemii od 26.maja do 13 czerwca
Wczoraj tj. 26 lipca dostały zalecaną dawkę GHE Flora Nova Bloom.
Mają od około 47 do 64 dni
Odmiany ( White Widow Af, AK47 AF , White Russian AF, Blue Ryder AF [F2 all] .
Z tym ze było ich wczesniej około 17 ale o***ały je ślimaki, takżę nie wiadomo która jest która.
Foty:
i makro:
jak myślicie dojdą mnie po liniach papilarnych?
Dokupywać im jescze jakiegoś boostera typu TOP MAX Hesi Super Vit , GHE Bio Bloom, Ripen etc. Jak wyszponce teraz to około 80-90 zł. Chyba ze jak teraz nie dam rady to 10 sierpnia ze 600zł. A mozę coś lepszego czy już za pozno i sie nie opłąca lac boosterów, a może nawet dla niektórych plantów nie wolno?
Kiedy Flush ? I jak długo go prowadzić ? Iloma litrami wody lać jednorazowo ( mam niedaleko rzeczkę ), jaka częstotliowość podlań I Kiedy +/- mogę :harvest:
---------- Aktualizacja posta 23:52 ---------- Czas poprzedniego posta 23:46 ----------
No i wreszcie , czy jest teraz warto zrobić LST czy szkoda se du** zawracać?
---------- Aktualizacja posta 28-07-2012 05:25 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 23:52 ----------
P.S. GHE Flora Nova Bloom [ NPK(%) 4-8-7 ]
Roślinki wybijały się z ziemii od 26.maja do 13 czerwca
Wczoraj tj. 26 lipca dostały zalecaną dawkę GHE Flora Nova Bloom.
Mają od około 47 do 64 dni
Odmiany ( White Widow Af, AK47 AF , White Russian AF, Blue Ryder AF [F2 all] .
Z tym ze było ich wczesniej około 17 ale o***ały je ślimaki, takżę nie wiadomo która jest która.
Foty:
i makro:
jak myślicie dojdą mnie po liniach papilarnych?
Dokupywać im jescze jakiegoś boostera typu TOP MAX Hesi Super Vit , GHE Bio Bloom, Ripen etc. Jak wyszponce teraz to około 80-90 zł. Chyba ze jak teraz nie dam rady to 10 sierpnia ze 600zł. A mozę coś lepszego czy już za pozno i sie nie opłąca lac boosterów, a może nawet dla niektórych plantów nie wolno?
Kiedy Flush ? I jak długo go prowadzić ? Iloma litrami wody lać jednorazowo ( mam niedaleko rzeczkę ), jaka częstotliowość podlań I Kiedy +/- mogę :harvest:
---------- Aktualizacja posta 23:52 ---------- Czas poprzedniego posta 23:46 ----------
No i wreszcie , czy jest teraz warto zrobić LST czy szkoda se du** zawracać?
---------- Aktualizacja posta 28-07-2012 05:25 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 23:52 ----------
P.S. GHE Flora Nova Bloom [ NPK(%) 4-8-7 ]