• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

A KONKRETNIE KTOS SPORT WYCZYNOWY

Wyszukiwarka Forumowa:

Patron

Well-known member
Buchów
1
WITAM WSZYSTKICH JEST KTOS JESZCZE OPRUCZ MNIE KTO NAPIERDZIELA JAKIS SPORT WYCZYNOWO!!PALI ZIUłKO!!JAK TAK TO NIECH NAPISZE JAK TO DZIALA NA JEGO TRENOWANIE POZDR

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
Pk

Baaa Nas Jest wielu:DJa uprawiam PK,a ziółko:Dnoo jasne ze pomaga:Djak sobie jakiegos blanta utlenie,to odrazu mam chęc poskakać:DPewnie na wszystkie sporty ganda wpływa pozytywnie:Da ty co uprawiasz?pozd

depres15

Well-known member
Buchów
0
HEhe ja tez tak amatorsko parkour i od 6 lat taekwondo :thumleft: i ziolo pale od 3 lat i jest bauns tylko jak zawody jakies sa to na walkach 3 walki i kondycja klapa :p ale jest bauns jak zajaram jestem zregenerowany :D:Dpeace

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja też lubie sobie poskakać pk górą !!

L

Lord_Dariusz

Guest
chmm parkour mnie nie jara bo metaluchem jestem i nie wypada skakać ;]
ale motywy typu cky jackassy skakanie z okna w krzaki to bardzo chętnie
ziółko mi pomaga utrwalic sobie w pamieci wspaniało chwile lotu ;]
i deskoroleczka ofrkorz;]
juz od pierwszego jezdzenia po jaraniu wiedziałem że to zawsze bedzie współgrac (na manualu [jazda na tylnich kołach] przejechałem cało ulice mimo ze aż takiego zamiaru nie miałem ;] a w dodatku cały czas cos mowilem do kumpla jadącego na rowerze obok :D )
;] peace.

Patron

Well-known member
Buchów
1
HEHEHE ja tak niemam a trenuje kajakarstwo powiem tak kondycja jak nie kopce ziułka ok ale jak wleci jakis miting kilkudniowy to mam masakre i troche do nadrobienia ale tak to luzik jest pozdrawiam wszystkich!!!!

R

Rider

Guest
ja kiedys uprawialem sport extremalny na roweze gorskim, zjazdy ze stromych zboczy faza nieziemska, ale popelnilem blad, pewnego razu niewzielem kasku ze soba niewiem czemu... i niestety podczas zjazdu nieopanowalem roweru i niefortunie wyuskoczylem z wyskoczni na dole zjazdu przy predkosci 60km/h i przy ladowaniu pie****nelem glowom w kierownice, drobne pekniecie czaski, wstrzas muzgu i i uraz psychiczny przez ktory dlugo balelem sie wogule wsiadac na rower, bylem strasznie mlody 12 lat... heh jak na ironie losu po tym incydencie przestalem wogule uprawiac sport gralem wtedy jeszcze w druzyynie pilkarskiej... zrezygnowlalem ze wszystkiego i zaczelem jarac... ;]

PS. beka dla kumatych ;D

Patron

Well-known member
Buchów
1
wypadki sie zdarzaja i to jest przykre szkoda ze wszystko nie jest idealne i nie moze sie układac tak jak bys chciał czyli po twojej mysli!!pozdrawiam

P

papież

Guest
BMX 2 sezony.....teraz brak funduszy, może na zielonym mi sie odbije i po wakacjach nadrobie zaległości w jeździe. Szkoda tak nagle porzucić starą ekipe :)
fu*k MTB :)

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
rastaDZAsta napisał:
Ja jeżdżę trzy lata na rolkach, a w przyszłym tygodniu rozpoczynam naukę jazdy na desce (jakby mnie długo nie było widać na forum to znaczy że leżę zagipsowana w szpitalu ))))

Ja też na rolkach aggressive in line skating :) I nie jeździj na desce!

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A czemu wielu ludzi od bmx'a gardzi trialem ?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
a czemu giertych gardzi teorią ewolucji?

hyhy po prostu tak jest :) ja lubie rolki ale imponują mi kolesie co deske to mają chyba przyklejoną do nóg ;-/ tak samo uwielbiam rowery zjazdowe, górskie wilcze doły :) ale też mi imponują na bmx-ach czasami takie triki sadzą że zwieracze puszczają.

Uwielbiam motory, ścigacze ale cross też mi imponuje chociaż nie pociąga..

ale nie powiem, że jeżdże na zjazdowych bo bmxy to ścierwo.. :scratch:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół