akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

A KONKRETNIE KTOS SPORT WYCZYNOWY

Wyszukiwarka Forumowa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
485
Ja bawie sie w street/dual na rowerku :)

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
4
ja gram na nerwach,wyczynowo :sunny: kiedys siatka,na chwile obecna rekreacyjnie

m37r0

Well-known member
Buchów
0
MTB ale ostatnio zaniechalem, lepiej sie gra na pograniczu ryzyka

Aurax

Well-known member
Buchów
2
a ja uprawiam parkour denerwowanie innych ludzi skacze im koło twarzy i sie na mnie gapią jak na małpe :pr: a najfajniej jak cie pies goni bo skaczesz po dachach i pie****i że niszcze cudze mienie :pr: :sunny: a policjant nie ma kondycji :) :bball:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
najlepszym sportm wyczynowym dla mnie to jest krecenie lolkow a tak to kiedys jezdzilem na deskorolce

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Aurax napisał:
a ja uprawiam parkour denerwowanie innych ludzi skacze im koło twarzy i sie na mnie gapią jak na małpe :pr: a najfajniej jak cie pies goni bo skaczesz po dachach i pier******** że niszcze cudze mienie :pr: :sunny: a policjant nie ma kondycji :) :bball:
My spie****aliśmy i typ chciał przyświrować coś z parkour'a podczas ucieczki, wy***ał się, złapali tylko go, dostał po kościach jak neiwiem i teraz zapewne jakby zobaczył psa to by spie****ał jak najprościej, a nie świrował.

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
deskorolka jest najlepsza tylko troche niebezpieczna ostatnio sobie skreciłem kostke w srode.... i musze zrobic przerwe na jakies 2 tygodnie :pl:

Aurax

Well-known member
Buchów
2
Cz4rek napisał:
Aurax napisał:
a ja uprawiam parkour denerwowanie innych ludzi skacze im koło twarzy i sie na mnie gapią jak na małpe :pr: a najfajniej jak cie pies goni bo skaczesz po dachach i pier******** że niszcze cudze mienie :pr: :sunny: a policjant nie ma kondycji :) :bball:
My spier**** i typ chciał przyświrować coś z parkour'a podczas ucieczki, wy***ał się, złapali tylko go, dostał po kościach jak neiwiem i teraz zapewne jakby zobaczył psa to by spier**** jak najprościej, a nie świrował.

bo nie umiał skakać ani nic gdy by skakał +1,5roku to by umiał a po za tym chodze na akrobatyke i szybko uciekam owiele szybciej niż jakiś Down

Giekaemowiec

Member
Buchów
0
A Ja sie bawie w Jiu Jitsu od 5 lat i silke od 3,5 i lubie sobie przed sparingami zajarac wtedy wydaje mi sie przeciwnik wolniejszy a ja czuje sie bardziej pewny. Wogole ziolko w sporcie jest fajne :p

orbitek

Well-known member
Buchów
0
widzę że jestem sam. Jako że mieszkam w górach to uprawiam freeskiing i po spaleniu bardzo fajnie sie skaczę i raile też spoko do ogarnięcia. Ogóle na snowparkach zawsze jest fajna ekipa i nikt nie odmówi buszka;)

G

GbUr

Guest
extremalnym sportem w tym roku jest ogarnięcie mojego spota..
:freak2:

Ami

Well-known member
Buchów
0
widzę że jestem sam. Jako że mieszkam w górach to uprawiam freeskiing i po spaleniu bardzo fajnie sie skaczę i raile też spoko do ogarnięcia. Ogóle na snowparkach zawsze jest fajna ekipa i nikt nie odmówi buszka;)

Epic necro thread resurrection haha brawo patrzyles na date

K

klombi

Guest
kozak stasiu kozak jestes lataj wyzej i dalej :D

ale mogles se darowac latanie w samych batach po ulicy i skakanie zgarszajacy widok(na koncu filmu)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół