My spie****aliśmy i typ chciał przyświrować coś z parkour'a podczas ucieczki, wy***ał się, złapali tylko go, dostał po kościach jak neiwiem i teraz zapewne jakby zobaczył psa to by spie****ał jak najprościej, a nie świrował.Aurax napisał:a ja uprawiam parkour denerwowanie innych ludzi skacze im koło twarzy i sie na mnie gapią jak na małper: a najfajniej jak cie pies goni bo skaczesz po dachach i pier******** że niszcze cudze mienie
r: :sunny: a policjant nie ma kondycji
![]()
![]()
Cz4rek napisał:My spier**** i typ chciał przyświrować coś z parkour'a podczas ucieczki, wy***ał się, złapali tylko go, dostał po kościach jak neiwiem i teraz zapewne jakby zobaczył psa to by spier**** jak najprościej, a nie świrował.Aurax napisał:a ja uprawiam parkour denerwowanie innych ludzi skacze im koło twarzy i sie na mnie gapią jak na małper: a najfajniej jak cie pies goni bo skaczesz po dachach i pier******** że niszcze cudze mienie
r: :sunny: a policjant nie ma kondycji
![]()
![]()
widzę że jestem sam. Jako że mieszkam w górach to uprawiam freeskiing i po spaleniu bardzo fajnie sie skaczę i raile też spoko do ogarnięcia. Ogóle na snowparkach zawsze jest fajna ekipa i nikt nie odmówi buszka![]()
Epic necro thread resurrection haha brawo patrzyles na date