• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Aby wszystko ok? ;p

Wyszukiwarka Forumowa:

4pac

Well-known member
Buchów
0
Chciałem się drodzy rolnicy dowiedzieć czy aby na pewno wszystko zgrywa się w czasie. Moja mała picza pokazała dziś trichomy, ale topki są dość małe i ogólnie wydaje mi się, że średnio konkretnie wyglądają. Co o tym myślicie?

4pac

Well-known member
Buchów
0
Ta pani jest pie****nieta tzn. opóźniona w rozwoju przez mój jeden duży błąd związany z temperaturą. Dziś suka ma 56dni. Ogólnie to automat ;p

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
Haha, masz bucha za rozbawienie mnie tekstem powyzej :p Daj zdjecia z dalszej odleglosci kolo zapalniczki :D<shiza>

4pac

Well-known member
Buchów
0
Dzęki miszczu ;). Mata więcej fotek tej ściery małej...

4pac

Well-known member
Buchów
0
Topków takich mniej więcej jak na fotce ma ok. 20 + pare pizdeczek. Ale nie wyglądają one na cipki malutkie? bo jak patrze na inne to większość to kosiory, a nie co u mnie.

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
nie martw sie :D, odwdzieczy ci sie jak sie nia zaaopiekujesz :D moze z 20,25 (+-) suchego bedziesz mial :D

E

eMCe0

Guest
masz racje, cos jest nie tak, w 56dniu powinienes miec harvest a nie to 'cos' zaloze sie ze masz oswietlenie do d...

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
alez pie****icie...
20-25? nie ma szans.
56 dni i harvest? no bez jaj... niektore automaty i 100 dni trzymac mozna, tak wiec trzymaj ja dalej, potrzebuje czasu. nie wyglada zbyt imponujaco, ale cos tam z niej zostanie. jaka to odmiana?

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
zdziwicie sie jak wyciagnie wiecej niz 20 :harvest:, a 56 dni i scinka to jednak przesada

4pac

Well-known member
Buchów
0
masz racje, cos jest nie tak, w 56dniu powinienes miec harvest a nie to 'cos' zaloze sie ze masz oswietlenie do d...
A pie****isz...w 56 dniu to nie przeszło mi przez myśl, że będę miał kose :p.
Oświetlenie mam wystarczające, także to nie to.

Odmiana to AKacz auto femi :spalony:.

No to zobaczymy co z tego wyjdzie, a przyznam, ze 20 będzie dla mnie wystarczające jak na pierwszy raz :D. Mam jeszcze ripen na koniec to może spuchnie konkretnie przed ścina :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół