Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chciałem się drodzy rolnicy dowiedzieć czy aby na pewno wszystko zgrywa się w czasie. Moja mała picza pokazała dziś trichomy, ale topki są dość małe i ogólnie wydaje mi się, że średnio konkretnie wyglądają. Co o tym myślicie?
Topków takich mniej więcej jak na fotce ma ok. 20 + pare pizdeczek. Ale nie wyglądają one na cipki malutkie? bo jak patrze na inne to większość to kosiory, a nie co u mnie.
alez pie****icie...
20-25? nie ma szans.
56 dni i harvest? no bez jaj... niektore automaty i 100 dni trzymac mozna, tak wiec trzymaj ja dalej, potrzebuje czasu. nie wyglada zbyt imponujaco, ale cos tam z niej zostanie. jaka to odmiana?
A pie****isz...w 56 dniu to nie przeszło mi przez myśl, że będę miał kose .
Oświetlenie mam wystarczające, także to nie to.
Odmiana to AKacz auto femi :spalony:.
No to zobaczymy co z tego wyjdzie, a przyznam, ze 20 będzie dla mnie wystarczające jak na pierwszy raz . Mam jeszcze ripen na koniec to może spuchnie konkretnie przed ścina :smokee:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.