akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Adik z kumplem

Wyszukiwarka Forumowa:

SND

Well-known member
Buchów
1
K***aa te paly mnie tak wk***iaja ze ja pie****eee.Chcialbym ich kiedys spotkac na ulicy to bym ich k***ów za***ał smieci ***anych leszczy :farao: :pl:

Młody

Well-known member
Buchów
0
Takie se, można obejżeć, z techno sie nawet odrobinke pośmiałem;)
A typ powyżej to wymaga lewatywy i dożywotniej izolacji od społeczeństwa. O ch*j ci chodzi człowieku? Pewnie walisz włada zagryzasz piguły i śmigasz małolaty po wiejskich dyskotekach, albo jesteś zakompleksionym metalem z tłustą sierścią.
ps. ku**a zatrzymał mi sie pod oknem jakiś łach, puścił na full Rocco (takie techno dla ubogich intelektualnie) oby sie sk***iel w jakieś drzewo wdupcył.

R

Rider

Guest
Młody napisał:
ps. ku**a zatrzymał mi sie pod oknem jakiś łach, puścił na full Rocco (takie techno dla ubogich intelektualnie) oby sie sk***iel w jakieś drzewo wdupcył.
wspołczuje, ja sraczki na sam widok dostaje, ale ku**a najlepsza gangsterka beta 5 bordowa przyciemka tatuaze okularki laska i o-zone MAILAHUUUUUUUUUU MAILAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAILAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MMAILA HAHA
gta dragi ku**a slejjjj i zeby ku**a srak ich optakal, tych kurewskich lamusow adikow tez i tych jego kolegow pokrakow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół