• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Adjust A Wing czy Parabolic co lepsze?

Wyszukiwarka Forumowa:

prada

Well-known member
Buchów
0
Witam farmerow!

Mam takie pytanko, mianowicie:
Poszukuje najlepszego odblysnika do moich warunkow, w chwili obecnej mam 120x80x180 potrzebuje cos kupic do tego aby swiatelko walilo tak jak ma walic :joker:
Na dniach bedzie 120x120x180/120x120x200 i tym razem tez podobnie jak wyzej.

Z tego co juz wiem ludzie polecaja Adjust A Wing dlaczego to nie wiem ale kazdy o tym klapie... klap klap:lol3:
Drugie co mam na mysli to cos z serii parabolic:freak2:

Bardzo prosze niech ktos kto kuma, kum kum powie co o tym mysli, co bedzie lepsze?

Z fartem do :harvest: !

prada

Well-known member
Buchów
0
Widzę ze nikt nie odpisuje, hmmm. No to w takim razie sam to sprawdzę i zamontuje parabole teraz iż do tej pory jechałem na adjust a wing a kupiłem dwa odbłyśniki ;)
Z fartem !

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Witaj Kolego tez się borykam z takim problemem co wybrać który lepszy odblaśnik!!! Mam boxa 120x80x80 i Hps 400w zastanawiam sie co kupic pod nastepną uprawę czy parabolic czy wingsa znalazłem kolezkę na słynnym formu angielskim uk420 co z parabolika i hps 400w z automatów od Dp osiaga 250g suchego tematu tylko ze on w kokosie w 6.7l doniczkach
Mega zbiory jak na automaty:smokee:

---------- Aktualizacja posta 18:33 ---------- Czas poprzedniego posta 18:24 ----------

I co kupiłeś? jak się sprawuje ?:smokee:

prada

Well-known member
Buchów
0
Witaj,

Tak kupilem ale jeszcze nie uzywalem bo nie chce mi sie zmieniac :) na chwile obecna jade na adjust`cie bo mam tylko 3 roslinki wy***alem niestety hydro bo mialem wilme na osiem donic i powiem ze ciut glosna byla...
Planuje cos fajnego na dnicha i mysle ze pojade na paraboliku 1m2 mam lampke Son-T PIA PLUS 600W od Philipsa, Lumateka mysle ze ogarnie mi 1.44m2.
Co do automatow ja mam teraz 3 i tez w coco i maja prawie po 1m wysokosci i sam jestem za***iscie ciekaw ile mi z tego wyjdzie ale to pewnie soon sie dowiem ;)

Pozdro!

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Pewnie ze ci da radę na 1,44 pod 600W smiało wal 6 krzaków w 11l doniczkach mówisz używasz Adjust A Wing jestem ciekaw jak pod parabolic by rosły? bo mam zamiar kupić Tą mniejsza parabole 70cm na 1m2 i 5 automatów Northern Light Automatic (RQS) ***nać

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Czytałem to kolego Spliff 42 wiem ze zabrakło Parabalic! w wingsie jest żarówka prostopadle do odblasnika a parabolic jest cetralnie i cała moc jest wykorzystana maxymalnie:smokee:

ZiomAvila

Active member
Buchów
0
Witam zakupiłem parabolic L na 1m2 400W MH I HPS GIB EXTRIME DELUX 58000Lum

6X11l mieszanka Cocos plus light mix plargon

lece Automaty
2x Amnesia AF Orion seeds
3x Northern Light AF Royal Queen Seeds
1x White Widow Auto Dinafem seeds

Ostatnia edycja:

prada

Well-known member
Buchów
0
Widzisz a ja swojego parabola jeszcze nawet nie poskladale, mialem go uzyc ale jakos dojechalem do konca na adjus a wingu, nie wiem czy wogole go uzyje :)))

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół