• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

advanced nutrients pytanka, WAŻNE !!!

Wyszukiwarka Forumowa:

patkud

Well-known member
Buchów
0
Witam, MAM AUTOMATY LR#2 i BlueBerry
Od początku mojej uprawy stosuję Micro,Grow i Bloom. Teraz dokupiłem do zestawu B-52, Big Bud oraz Overdrive ( nie mam tylko Voodo).

Właśnie dzisiaj tj. 23.07 roślinki zaczęły mi kwitnąć. Na stronie AN w kalkulatorze jest napisane że podawać BB od 2 tygodnia, B-52 od 3 tygodnia ( wszystko flo)

Ale za to w fazie veg B-52 stosujemy przez 4 tygodnie później przerwa przez te właśnie 3 tygodnie flo.

Moje pytanie jest skierowane do osób które stosowały AN, albo mogą mi pomóc.

1) Czy jeśli nie stosowałem B-52 w żadnym tygodniu vega, to mam teraz używać cały czas już do końca czy czekać do tego 3-go tygodnia flo.

2) Stosować BB od początku czy dopiero od 2 tygodnia flo ?

Pytam, ponieważ na stronce jest podane jak to stosować do 11 tygodniowego trybu a moje automaty powinny dojść w 60 dni, więc to jest o niecałe 3 tygodnie szybciej.

BARTEZ

Well-known member
Buchów
0
b 52 stosujesz przez cały veg ale jak nie stosowałes to nic sie nie stanie.b52 nie jest zalecany by podawać w pierwszych 2 tygodniach kwitniecia czy też po przełączeniu zeby nie zaburzyć im startu przy zakwicie ponieważ b 52 zawiera azot 2% .big bud dwa tygodnie po przełoczeniu ale możesz po tygodniu.voodo jak nie masz to nie robi tak dużo ,może byc ristonik-podobne działanie.
dobrą firme wybrałes nawozów

G

Gość

Guest
b 52 stosujesz przez cały veg ale jak nie stosowałes to nic sie nie stanie.b52 nie jest zalecany by podawać w pierwszych 2 tygodniach kwitniecia czy też po przełączeniu zeby nie zaburzyć im startu przy zakwicie ponieważ b 52 zawiera azot 2% .big bud dwa tygodnie po przełoczeniu ale możesz po tygodniu.voodo jak nie masz to nie robi tak dużo ,może byc ristonik-podobne działanie.
dobrą firme wybrałes nawozów

"zeby nie zaburzyć im startu przy zakwicie ponieważ b 52 zawiera azot 2%"
kolejna pierdoła.
Każdy nawóz wielomineralny ,te na flo też zawiera AZOT

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół