- Buchów
- 0
Pestka - White Widow CBD [AF] od Dinafem. 1x
Box - 30x30x60cm [Gotowiec]
Słońce - CFL Tornado 23 W x 4
Medium - Canna Terra Professional [Donica koło 8l] Keramzyt pod spód i na wierzch.
Wentylacja - Wyciągający 90mm 12v od kompa, wpychającego brak
Temp - Dzień koło 28-30 C. Noc 24-26 C.
Wilgoć :
- Dzień, bywa nawet lekko poniżej 40, a czasem powyżej 60. [Z reguły dochodzi do 50%]
- Noc, czasem schodzi poniżej 50, a czasem wlatuje koło 70. [Z reguły dochodzi do 60%]
Trening - LST.
Foto - 18/6
Nawozy :
- Weg = Biohumus
- Flo = Zobaczymy, jak już to coś organicznego.
Ogólne : Brak wentyla wpychającego jest kwestia tego, że bez niego jestem w stanie zachować większą wilgoć, początkowo na wyciąg był wentyl 120mm i był tak mocny, że wilgoć sięgała koło 20%.
Pewnie wykorzystam na suszarnie.
Po około 20h pestka z wody poszła od razu do ziemi. po 5 dniach wyszła.
Chwile po jej pojawieniu zaszczepiona została mikoryza.
Dzień 2.
Dzień 4.
Dzień 6.
Jest to mój pierwszy indoor, także czekam na wiele komentarzy z radami, opiniami, z***kami i czym tam chcecie.
Box - 30x30x60cm [Gotowiec]
Słońce - CFL Tornado 23 W x 4
Medium - Canna Terra Professional [Donica koło 8l] Keramzyt pod spód i na wierzch.
Wentylacja - Wyciągający 90mm 12v od kompa, wpychającego brak
Temp - Dzień koło 28-30 C. Noc 24-26 C.
Wilgoć :
- Dzień, bywa nawet lekko poniżej 40, a czasem powyżej 60. [Z reguły dochodzi do 50%]
- Noc, czasem schodzi poniżej 50, a czasem wlatuje koło 70. [Z reguły dochodzi do 60%]
Trening - LST.
Foto - 18/6
Nawozy :
- Weg = Biohumus
- Flo = Zobaczymy, jak już to coś organicznego.
Ogólne : Brak wentyla wpychającego jest kwestia tego, że bez niego jestem w stanie zachować większą wilgoć, początkowo na wyciąg był wentyl 120mm i był tak mocny, że wilgoć sięgała koło 20%.
Pewnie wykorzystam na suszarnie.
Po około 20h pestka z wody poszła od razu do ziemi. po 5 dniach wyszła.
Chwile po jej pojawieniu zaszczepiona została mikoryza.
Dzień 2.
Dzień 4.
Dzień 6.
Jest to mój pierwszy indoor, także czekam na wiele komentarzy z radami, opiniami, z***kami i czym tam chcecie.