AF/1x Northern Light RQS

Wyszukiwarka Forumowa:

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
14 czerwca na świat wyszły 3 z 5 nasion NL auto zakupionych w smartszopie jednak do dziś przetrwała jedna roślina, dwie wykończyły ślimaki. Używam ziemi ogrodniczej z marketu i plastikowego kubka jako doniczki. Zanim polecą gromy że jest przezroczysty - uważam że nie ma to wielkiego znaczenia kiedy i tak wkrótce roślina trafi do gruntu lub większej donicy. Nawóz na weg kupilem w sklepie z kwiatami doniczkowymi i ma proporcje NPK 7+3+6,
Nie planuję treningu, być może lekkie LST z czasem. Pozdro!

Ostatnia edycja:

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Siema, założę się o torbę że korzenie dawno dobiły już dna kubka, przesadź ją dziś.

Ninho

Member
Buchów
0
h*j nie grower jak z 5 pestek masz jedną roślinę
Ps oproznij skrzynkę mam ważną wiadomość zza swiatow

Pan_Cacy

Well-known member
Weteran
Buchów
50
Odznaki
7
h*j nie grower jak z 5 pestek masz jedną roślinę
Ps oproznij skrzynkę mam ważną wiadomość zza swiatow

Pokaż swoje zamiast kogoś krytykować. Wyszło jak wyszło ma jedną i oby mu dała 150g, a jakoś Twojej fotorelki nie widać dziku growerki

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Przesadziłem automacika do nieco większej, i wydaje mi się że już ostatecznej donicy, na dół dałem troche pokruszonej końskiej kupy, zasypałem nadmiar łodygi kupną ziemią i przelałem obficie wodą z nawozem na weg. Wciąż czekam na paczkę z polski z nasionami półautomatów wysłaną w zeszły wtorek. Może w najbliższych dniach dojdzie i roślin będzie więcej. Pozdro! Ps. skrzynka opróżniona

R

ruski wentylator

Guest
a ile litrow ma ta doniczka ? bo mam wrazenie ze trochę mala jest ta doniczka jeśli chcesz ja trzymać do zniw...

Łodyga2

stuck on the trip
Buchów
4
dobrze lecisz w tej Holandii. na prawdę po prawie 10 latach na forum chcesz sadzic rosline na out w takiej doniczce?

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
zobaczymy, jesli przed przejsciem na flo wypelni ta donice to dam do wiekszej lub do gruntu. Będę ją przy tym katował azotem żeby przedłużyć weg ile sie da

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
dziś doszły nasiona półautomatów, odrazu 10 sztuk poszlo do wody :)
nasiona.jpg

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
wiem że na zdjęciu w kieliszku widać 8 nasion ale dorzucilem 2, na ten moment 2 z półautomatów już w kubeczkach, jutro muszę dokupić więcej kubeczków, może wybiorę nieprzezroczyste :lol:
a tak prezentował się automacik dzis:

nie wyświetlają mi się zdjęcia jeśli nie wybiorę miniaturki, wybacz Ice

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
automat rośnie sobie pod obciętą butelką a w kubeczkach cztery polautomaty czekają na wyklucie, więcej czeka wciąż na wacie. Tak wlasciwie to jeszcze nie ma na co patrzeć ale obczajcie te kubki za 32 centy z actiona. To najlepsze co w życiu kupilem! Pozdro!

prosze. u mnie nie dziala, widze dwa kubly

Ostatnia edycja:

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
5
dziś cały dzień padało, do jutra wszystko wyschnie i znajdę przytulnego spota dla northern light auto i potencjalnie polautomatow. Z tych żaden się jeszcze nie wykluł.

autos.jpg

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół