[AF][250W][0.36m2] Test nowego breedera - BIOGENETIC - Nasiona od Quakemind - Automaty: Nepal Hash / Pink Kush / Caramel / Somango / Og Kush

Wyszukiwarka Forumowa:
K

K2

Guest
Siema !

Zapraszam was na przetestowanie nasion nowego producenta nasion - BioGenetic. Dzięki wielkie Quakemind za nasiona i ... oby się darzyło pod moim hps'em !!!

Wybrałem te 5 na pierwszy grow

Nepal Hash / Pink Kush / Caramel / Somango / Og Kush

Plan jest taki: Będą 4 grow'y po 5 nasion, a na koniec 2 nasiona Biogenetic i jakiś prezent od kumpla mam dostać i jeszcze nie wiem co to dokładnie bedzie, ale w 90 % taki plan na przyszły rok jest.

Tutaj wszystko razem

Odżywki organiczne: Better Organix i Nitrozyme na weg, BAC - kwitnienie

Donice - 6.5 l

medium: ziemia

nawóz do ziemi: charge plus mikoryza i trichoderma

pozdro !!!

Ostatnia edycja:

Premium

No woman no cry
Buchów
5
Og kush miazga ziomus powodzenia. Bede zagladal ✌ :smokee:

green goblin

urban myth
Buchów
2
Jestem ciekaw tego Somango to pewnie jakieś ksero od SOMY :freak2: pozdro...

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Lecisz konopny! Buch na zachętę i ogień ;)

dnx

the jungle is massive
Buchów
1
Odznaki
1
Powodzonka i bede zagladal kolego! Napisz jeszcze w czym to bedzie roslo? Kokosek?
Pzdr

K

K2

Guest
siema dnx !

tradycyjnie ziemia, mam jeszcze ziemie z tych destroyerów i z 10 litrów Canny bez dodatków. Przebiorę trochę tą z destroyerów ( korzenie wybiorę ) zmieszam z tymi 10 litrami co mi zostało z canny, dodam nawozu do gleby charge i mikoryzy

pozdro

---------- Post Zaktualizowany 15:54 ---------- Data pierwszego postu 15:16 ----------

Jestem ciekaw tego Somango to pewnie jakieś ksero od SOMY :freak2: pozdro...

producent BIOGENETIC to grupa ludzi produkujących nasiona od lat dla wielu znanych nam dzisiaj producentów, postanowili stworzyć swoją markę

Świeżaczek1

Banned
Buchów
0
z farcikiem kolego, zasiadam bo jestem ciekaw pink kusha, wcześniej nawet o nim nie słyszałem :)
pozdrawiam

Gwalbert

#neverendingstory
Weteran
Buchów
4,448
Odznaki
2
witam, będę zaglądał, ciekawy bukiet kwiatów porośnie.
pzdr

isjustdude

Well-known member
Buchów
5
Zapowiada się kolejny temat który będę przeglądał kilka razy od deski do deski w poszukiwaniu magicznego składnika który Konopny dodaje do swoich roślin. Powodzenia!

natan

Well-known member
Buchów
0
Ale będzie ładny ogród - i każda panna inna :)
...będę zaglądał i z fartem.

josherwak

Member
Buchów
0
siema dnx !

tradycyjnie ziemia, mam jeszcze ziemie z tych destroyerów i z 10 litrów Canny bez dodatków. Przebiorę trochę tą z destroyerów ( korzenie wybiorę ) zmieszam z tymi 10 litrami co mi zostało z canny, dodam nawozu do gleby charge i mikoryzy

pozdro

---------- Post Zaktualizowany 15:54 ---------- Data pierwszego postu 15:16 ----------

producent BIOGENETIC to grupa ludzi produkujących nasiona od lat dla wielu znanych nam dzisiaj producentów, postanowili stworzyć swoją markę

kup nową ziemie, biedaku co ty będziesz rył w ziemi w poszukiwaniu korzonków :crazy:.qwa jakie to smutne....:zjarany:

sputter_green

Well-known member
Buchów
1
Właśnie, że nie. Jeżeli gleba jest nawożona organicznie, to szkoda jej wyrzucać bo w wielu przypadkach jest bogatsza niż świeża ziemia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół