akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[AF][600wMH/600wHPS][1.44m2][5xCheese,3xWhiteCheese,1xBlueMazar,5xThinkDifferen t,1xTropical)]

Wyszukiwarka Forumowa:

Frankenstein

Frankenstein
Weteran
Buchów
349
Odznaki
2
Oj będą grube pały, będą! :) Już widać że struktura topów jest gęsta, ładnie pokrywająca łodygi.

Do końca ich dni jeszcze sporo czasu , więc spokojnie napuchną jeszcze od groma . Czekam na efekt końcowy.

Frankenstein

Frankenstein
Weteran
Buchów
349
Odznaki
2
Może te niskie wyrównaj trochę z tymi największymi , chyba że pierwsze pod kose idą giganty, a reeszta później się będzie jeszcze wygrzewać na słoneczku, hmm? :)

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
Może te niskie wyrównaj trochę z tymi największymi , chyba że pierwsze pod kose idą giganty, a reeszta później się będzie jeszcze wygrzewać na słoneczku, hmm? :)

Nie wszystko będzie walone w głowe w jednym terminie,nie mam warunków na stopniowe ścinki.Nie będeę ich wyrównywał,bo nie mam na czym stawiać donic,dobrze jest jak jest .

Pozdro

grower11

Well-known member
Buchów
3
Świetne rośliny, mam nadzieję, że też kiedyś takie będę miał :p

Frankenstein

Frankenstein
Weteran
Buchów
349
Odznaki
2
Nie wszystko będzie walone w głowe w jednym terminie,nie mam warunków na stopniowe ścinki.Nie będeę ich wyrównywał,bo nie mam na czym stawiać donic,dobrze jest jak jest .

Pozdro

Rozumiem.. Spokojnie, i tak są zacne :) A ile dajesz im jeszcze czasu, tak jak było założone 100dni ?
To po setce będzie blisko 800 lub trochę ponad myślę ;) Zobaczymy :D

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
Rozumiem.. Spokojnie, i tak są zacne :) A ile dajesz im jeszcze czasu, tak jak było założone 100dni ?
To po setce będzie blisko 800 lub trochę ponad myślę ;) Zobaczymy :D

Tak dam im czas do końca listopada,będzie wtedy ok 100 dni,zobaczymy jak to będzie się prezentować na wadze.Mam nadzieje ,że popuchną i pozbijają się jeszcze bardziej,co zresztą wiem z doświadczenia,że na koniec może to na tyle nie wyglądać,ale jak będą zbite szyszki to będzie tak jak zakładałem 1,5 g z wata.

Pozdro

hajzer

Active member
Buchów
0
Wygląda świetnie! Widać, że Twoim pannom Szajba odbiła że tak porosły;] Będę bacznie śledził końcową fazę Twojej uprawy.
Powodzenia!

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
Szajba co się dzieje w namiocie?
Kola ostatnio szaleje na mieście ze swoim moczonym gównem,
przydałoby się zakurzyć coś normalnego...
Daj znać co jest pięć.
Rafalski

OldMan

And The Sea Of Green
Weteran
Buchów
2,630
Odznaki
7
Nie zły gnój się tu wyrabia koleżko :)

pavlic

Member
Buchów
0
100 dni na automat? gdzie kupowałeś nasiona? w thc.com? strasznie do góry poszły, wiesz czemu tak się stało?

WIECIE CZEMU MU TAK POSŻŁY DO GÓRY?

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
Szajba co się dzieje w namiocie?
Kola ostatnio szaleje na mieście ze swoim moczonym gównem,
przydałoby się zakurzyć coś normalnego...
Daj znać co jest pięć.
Rafalski

Spokojnie ,wszystko jest pod kontrolą,karabiny się nabijają.Nie robie tego projektu u babci w salonie,więc muszę streszczać się ze wszystkim ,więc niedługo zaspokoję ciekawość solidną porcją zdjęć wszystkiego.Mogę powiedzieć jedynie ,że będzie zacnie,

Pozdróweczki

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół