akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[AF][600wMH/600wHPS][1.44m2][5xCheese,3xWhiteCheese,1xBlueMazar,5xThinkDifferen t,1xTropical)]

Wyszukiwarka Forumowa:

Frank

Frankenstein
Weteran
Buchów
342
Odznaki
2
Siemanoo Mordo , to że będzie zacnie i będą sążnie grube pały to my wiemy :D Chcemy tylko to zobaczyć , więc z niecierpliwością czekam! :)

Ostatnia edycja:

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
UP

Dzień 95/88

Troszeczkę mnie nie było,ale nic tam.Ściąłem sobie w 80 dniu jednego Cheesa i dał mi 60 g suchutkich szych więc jak najbardziej cacy.Sytuacja wygląda tak ,że ściąłem dzisiaj z moim człowiekiem 14 krzaków i powiesiłem je do góry łbem w boxie.Chciałem bardzo porobić ładne zdjęcia ,ale wyszło średnio ,bo robiłem je najarany serem z odpalona lampą błyskowa przy zapalonym świetle w pokoju, za co serdecznie przepraszam.Myślę ,że wyszło solidnie choć wyszły też 3 karły które razem jak dadzą mi 100g to będę w siódmym niebie.Reszta dziewczyn bardzo ładna,wysoka,mocno nabite budsy,zresztą na podsumowania przyjdzie jeszcze czas jak podsumuję projekt wagowo...tymczasem zdjęcia :

14 szt

Lewa Strona

Prawa Strona

Wyjąłem 2 szt z brzegu żeby zaczać egzekucję

12 Suczek

Dziewczynki na wybiegu ....łokieć mistrza musiał podpierać 11l donice bo ser chciał sie wyj***ć na pysk

Mój człowiek aka Haszmajster

Schnące pranie

Za parę dni dam znać co i jak

Piąteczka Załoga !!!

Ostatnia edycja:

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
Witam

Suchego kopru wyszło 860 g czyli ,tak jak zakładałem.Projekt dość owocny ,choć dałoby się to zrobić jeszcze lepiej.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam /Szajba

Proszę przenieść do zakończonych

Dyzma

odwyk...
Weteran
Buchów
4,378
Odznaki
2
I to się nazywa roz***ać system.Szacun.

jolero88

Well-known member
Buchów
440
Super to wygląda, udowodniłeś niedowiarkom że i z automatów można wyciągnąć za***isty wynik, a nie tylko pełno sezonówki jak niektórym się wydaje.

tomekk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,260
Odznaki
3
UUUU stary, taki wynik przy 600W, gratulacje!!!!

jolero88

Well-known member
Buchów
440
Mógłbyś napisać która odmianka wyszła najlepiej wagowo?

Frank

Frankenstein
Weteran
Buchów
342
Odznaki
2
To dużo się nie myliłem co do moich przypuszczenie z wynikiem końcowym ! Twoje założenia też się sprawdziły! Sążnie sążnie :)

John Abruzzi

Well-known member
Buchów
3
Mógłbyś napisać która odmianka wyszła najlepiej wagowo?

Najlepiej wyszły Cheesa i White Widow Cheese.Średnio na sztuce wyszło po 85 g twardych jak kamień śmierdzących serem szych.Ale raczej nie polecam do końca tej odmiany ,bo trafiły się też 2 sztuki które były luźne i wgl niewydajne.Bardziej polecam White Widow Cheese są bardziej jednorodne ,Blue Mazar z DP też wyszedł mega kotem i bardzo mocny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół