Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Troszeczkę mnie nie było,ale nic tam.Ściąłem sobie w 80 dniu jednego Cheesa i dał mi 60 g suchutkich szych więc jak najbardziej cacy.Sytuacja wygląda tak ,że ściąłem dzisiaj z moim człowiekiem 14 krzaków i powiesiłem je do góry łbem w boxie.Chciałem bardzo porobić ładne zdjęcia ,ale wyszło średnio ,bo robiłem je najarany serem z odpalona lampą błyskowa przy zapalonym świetle w pokoju, za co serdecznie przepraszam.Myślę ,że wyszło solidnie choć wyszły też 3 karły które razem jak dadzą mi 100g to będę w siódmym niebie.Reszta dziewczyn bardzo ładna,wysoka,mocno nabite budsy,zresztą na podsumowania przyjdzie jeszcze czas jak podsumuję projekt wagowo...tymczasem zdjęcia :
14 szt
Lewa Strona
Prawa Strona
Wyjąłem 2 szt z brzegu żeby zaczać egzekucję
12 Suczek
Dziewczynki na wybiegu ....łokieć mistrza musiał podpierać 11l donice bo ser chciał sie wyj***ć na pysk
Mój człowiek aka Haszmajster
Suchego kopru wyszło 860 g czyli ,tak jak zakładałem.Projekt dość owocny ,choć dałoby się to zrobić jeszcze lepiej.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam /Szajba
Najlepiej wyszły Cheesa i White Widow Cheese.Średnio na sztuce wyszło po 85 g twardych jak kamień śmierdzących serem szych.Ale raczej nie polecam do końca tej odmiany ,bo trafiły się też 2 sztuki które były luźne i wgl niewydajne.Bardziej polecam White Widow Cheese są bardziej jednorodne ,Blue Mazar z DP też wyszedł mega kotem i bardzo mocny
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.